Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

10 basics som alle mænd bør eje

At have en alsidig garderobe med de rigtige beklædningsgenstande kan hjælpe enhver mand med at se godt ud og føle sig selvsikker i enhver situation. Denne basisgarderobe af tøj, sko og accessories har det til fælles, at de er holdbare, tidløse og alsidige i den forstand, at du kan bruge dem til mange lejligheder og i kombination med resten af din garderobe af nye og gamle sæsonkøb. Men med så mange muligheder på markedet kan det være svært at vide, hvor man skal begynde. I denne artikel vil vi tage et nærmere kig på 10 ting, som vi mener enhver mand bør have i sin garderobe. Så hvis du ønsker at opgradere din garderobe og opnå en tidløs og elegant stil, så er dette artiklen for dig.

10 basics som alle mænd bør eje

Overgangsjakke

Når man bor i Danmark, så er det essentielt med en god jakke, der passer til de fleste årstider. Ugo puffer dunjakken fra Parajumpers er efterhånden en fast del af vores sortiment, idet den passer perfekt til det danske klima. Brug den enten som et mellemlag om vinteren eller alene som overgang imellem sæsonerne. Jakken findes i flere farver, og en navy-blå udgave er et perfekt valg til basisgarderoben. Parajumpers er italiensk high-end mode i verdensklasse, og når du køber en Parajumpers jakke, så får du en jakke i udsøgt kvalitet og super pasform, som gør den meget behagelig at have på. Parajumpers jakker er inspireret af de jakker, som mændene i redningsorganisationer bærer til hverdag, og der ligges vægt på alle detaljer skal være funktionelle.

Brun lædertaske

Denne taske fra Tiger of Sweden er en flot udført taske i en lækker og blød læderkvalitet, der er ideel til at transportere din PC (op til 15’’) og andre arbejdsdokumenter. Den er lavet i 100% koskind, og hvis du vedligeholder den, har du en taske med en lang levetid, der med tiden får en flot patina. Her betaler det sig virkelig at investere lidt ekstra penge i god kvalitet, som kun bliver smukkere med tiden. Tiger of Sweden er netop kendt for deres høje kvalitet når det kommer til lædervarer, og denne taske er ingen undtagelse!

10 basics som alle mænd bør eje

Solbriller

Et par gode solbriller kan sætte prikken over i’et i ethvert outfit. Disse solbriller fra Messy Weekend er håndlavet acetat-solbriller med 100% UVA+UVB-beskyttelse til at skåne dine øjne for solens stråler. Denne model fra Messy Weekend har et klassisk rektangulært stel, der passer til de fleste ansigtsformer.

Overshirt

Overshirts, også kendt som ’shackets’ er en hybrid beklædningsgenstand, der kombinerer funktionaliteten fra en skjorte med vægten og varmen fra en jakke. Vi har sat overshirten på vores listen, da den er perfekt til overgangsvejr eller som erstatning for en blazer jakke året rundt. En overshirt kan bæres lag på lag over en t-shirt, skjorte eller sweater og give et klassisk, men moderne look. NN07 er et dansk brand med en vision om at transcendere trends, og derfor i sig selv et perfekt brand til denne artikel. Denne overshirt fra NN07 fås i to farver og dens simple look, er begge en anbefaling til din basisgarderobe.

10 basics som alle mænd bør eje

Polo

Et sikkert valg til enhver mand er den klassiske polo fra Tommy Hilfiger. Den findes i en masse forskellige farver og er en sikker go-to i garderoben. Denne sofistikerede polo kombinerer arkiv-inspirerede detaljer med moderne Tommy Hilfiger Flex-teknologi for et moderne bud på en klassiker. Hænger den allerede i dit skab basisfarverne navy/sort, så er det oplagt at tilføje en farve mere blandt sæsonmulighederne. Poloen kan styles klassisk med kraven liggende ned eller mere afslappet og italiensk-inspireret med kraven oppe og alle knapperne åbne.

Jeans

Jeans går aldrig af mode, så sørg for at købe et par, hvor snittet er perfekt til dig. Jeans kan bruges af mænd i alle aldre og næsten til enhver lejlighed. Kombiner den med en skjorte og blazer til de finere lejligheder eller med en t-shirt/polo til hverdagsstilen. Når du har fundet de perfekte jeans til dig, så er du fremtidssikret på den front med sikkerhed i, at de vil holde mange år frem i tiden.

Hvide sneakers

De hvide sneakers er blevet alle-mands-eje og det er med god grund. Du kan bruge dem til stort set alt og de er et godt alternativ til et par pænere lædersko, hvis du ønsker et mere casual look. Disse sneakers fra New Balance er inspireret af den orginale BB680 model, som blev brug af professionelle basketball spillere, og de er derfor både sporty og behagelige at have på. Denne model er en tidløs klassiker, der med et enkelt og rent look kan bruges på tværs af hele garderoben. Husk blot at holde dem rene!

10 basics som alle mænd bør eje

Basic t-shirt

Intet klædeskab uden basic t-shirts. Hvis du ikke har fundet den rette endnu, så er denne 2-pack fra HUGO et oplagt valg. HUGO t-shirten er simpel og i en behagelig blød kvalitet. Den er ideel til at have under en skjorte, strik eller sweatshirt.

Chinos

Chino bukser er en alsidig og klassisk style, der har været en stor del af modeverden i årtier. Chino bukser er typisk lavet af et bomuldstwill-stof, der giver en unik tekstur og gør dem åndbare og holdbare. Denne model fra SAND COPENHAGEN fås i flere forskellige farver og er lavet i en super-stretch kvalitet, der gør dem yderst behagelige at have på. En dyb mørkeblå eller khaki-sand er en klar favorit i enhver garderobe.

10 basics som alle mænd bør eje

Hvid Oxford skjorte

Oxford-skjorten er en klassisk herreskjorte, der har været et fundament i herremoden i årtier. Navnet ’Oxford’ henviser til det stof, som skjorten er lavet af – et tætvævet bomuldsstof med en karakteristisk tekstureret overflade. Fordelene ved Oxford-skjorten er dels dens slidstyrke, men i særdeleshed at det tætvævede stof gør den mere modstandsdygtig overfor krøller, hvilket gør den til et populært valg til daglig brug eller på kontoret. Button-down kraven, som denne Oxford-skjorte fra Les Deux har, er den mest populære krave til en Oxford-skjorte og passer godt til en afslappet og klassisk stil.