Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Nyt collab: BOSS x Russell Athletic

Boss x Russell Athletic

BOSS x Russell Athletic er en synkronisering af stil og funktionalitet i topklasse. For at have undgået de mange high-low collabs, der har været indenfor tøjbranchen de senere år, skal man have levet i et modeafvisende kraftfelt. Louis Vuitton x Supreme, Palace x Ralph Lauren, Dior x Nike og Vetements x Juicy Couture er kun få af de mange High-end collabs, mellem brands der normalt ikke sættes i samme bås. Nu, med et dristigt træk, har luksusmærket Boss slået sig sammen med sportstøjsmærket Russell Athletic, for at skabe et seriøst bud på et stilet collab. Resultatet mellem det umage par, er poleret og cool norm-core funktionalitet. Samarbejdet fusionerer kunsten at skræddersy, med den nostalgiske historiefortælling af klassisk sportstøj, for at kunne tilbyde den slags attitude, som der eftertragtes i nutidens modeverden.

Shop den nye kollektion fra BOSS x Russell Athletic her

Collabet bringer innovatører for to forskellige områder sammen og hylder kreativitet, designet med det amerikanske sportstøjsmærke og BOSS’ skræddersyede tilgang i tankerne.

Boss er kerne-brandet hos det tyske modehus Hugo Boss, hvor stilen er karakteriseret ved moderne elegance. Med dette tyske brand er der tale om intet mindre end en af modeverdenens mest anerkendte og succesrige af slagsen; stilfuld, kvalitetsbesvidst og ikke mindst bredt appellerende.

I den anden ende af spektret i sportsverdenen har vi Russell Athletics, krediteret med innovationen af den moderne sweatshirt – stilen bliver derfor ikke mere autentisk end Russell Athletics. Næsten et århundred senere er deres bomuldstrøjer, kraftige farver og genkendelige logo, den ideelle kombination af komfort og stil.

BOSS x Russell Athletics collab består af træninsdragter i forskellige farver, hoodies præget med et ”BOSS x Russell Athletic” logo, plus en række varsity inspirerede cardigans og overshirts, der udentvivl er et af årets bedste collabs.

Shop BOSS x Russell Athletic

Shop BOSS x Russell Athletic

<
>
Boss x Russell Athletic