END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Barbour brand fokus

Barbour er en familieejet virksomhed drevet af 5. generation, og produkterne er stadig tidløse, klassikere af allerhøjeste kvalitet. Barbour er mest kendt for deres jakker, men laver også t-shirts, skjorter, caps, halstørklæder, handsker og sko.
Barbour Brand Fokus

Vi har valgt at fremhæve Barbour, da Barbour jakken er en klassisk beklædningsgenstand til gentlemanden og godsejeren såvel som gadedrengen. Jakkerne er af høj kvalitet og hvis du vedligeholder produktet, har det en lang levetid. Udover den exceptionelle kvalitet er jakkerne fra Barbour designet med et eksklusivt udtryk, som giver den sidste skarphed til dit outfit. Du har både muligheden for at finde funktionelle overgangsjakker og finere jakker. Fælles for alle jakkerne er, at de findes i stilrene og nedtonede farver.

For os i Kaufmann er det vigtigt at man handler kvalitet, og hvis du investerer i et Barbour produkt, vil det give dig værdi, de kommende sæsoner og flere år frem i tiden.

Se hele udvalget af Barbour her

Barbour Brand Fokus

En unik familievirksomhed

Barbour så første gang dagens lys tilbage i 1894 på en markedsplads i England, og er den dag i dag en verdensomspændende virksomhed med succes i over 40 lande. Der er flere årsager til virksomhedens store succes, men en kombination af godt design og familievirksomhedens klare værdier har vundet forbrugernes hjerter. I dag bliver virksomheden drevet af 5. generation, og de garanterer stadig at deres produkter er høj kvalitet og har fokus på at designe tøj, der passer til enhver mands garderobe. Gennem årene har Barbour modtaget flere kongelige priser, som vidner om deres høje kvalitet og stilfulde design.

Vi håber at vores brand fokus har gjort dig klogere og mere nysgerrig på Barbour, og måske du har fået lyst til at udforske hele udvalget. Du skal i hvert fald velkommen tage et kig her på Kaufmann.dk, eller komme forbi en af vores butikker og prøve de eksklusive produkter.