Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Stilguide om t-shirts og polo t-shirts

T-shirts og polo går egentlig under betegnelsen ’fritidstøj’. Men ikke desto mindre benytter langt de fleste mænd det såkaldte 'fritidstøj' både på arbejde og i fritiden. Derfor er det vigtigt, at t-shirts og poloer ikke bare er behagelige at have på, men at de rent faktisk også er pæne at se på. Kaufmann har et bredt udvalg af t-shirts og polo t-shirts til mænd – læs om de forskellige typer i denne guide, hvis du ønsker lidt nyttig information.

De gyldne råd om t-shirts og poloer

Køb en tætsiddende basis t-shirt til at bruge under skjorten.

Brug altid hvid t-shirt under hvide skjorter.

Skal skjorten være knappet op i halsen, så brug en t-shirt med dyb udskæring eller V-hals.

T-shirt - kropsnær eller løstsiddende

Når det gælder t-shirts, er det på sin plads først at nævne de kortærmede basis t-shirts. De er noget mere kropsnære end almindelige t-shirts, og så beskytter de din skjorte mod svedlugt og svedskjolder. Mange mænd foretrækker en ærmeløs undertrøje under skjorten, men vil du være på den sikre side, bør du investere i en tætsiddende basis t-shirt fra fx Hugo Boss. Har du planer om at gå med let åbenstående skjorte, skal du bruge en t-shirt med en enten dyb udskæring eller V-hals. Den ensfarvede basis t-shirt er også rigtig fin at bruge under en kropsnær cardigan, frem for en løs t-shirt som nemt skaber synlige buler og folder. De lidt mere løse t-shirts – det er selvfølgelig en smagssag, hvor stramt du ønsker snittet – er perfekte sammen med en løs cardigan eller en sweatshirt alt afhængig af anledningen. De fås i et utal af farver og mønstrer, med eller uden logo. Både Fred Perry og Hugo Boss Green laver nogle stilfulde t-shirts med mere eller mindre synligt logo, og de fås i så tilpas mange afskygninger, at der helt sikkert vil være noget for dig.

Polo - ikke bare til golf og tennis

Den første polo t-shirt kom til verden i 1933 – kreeret af den franske tennisspiller Rene Lacoste. Den franske polo blev en succes og godt 33 år efter kom den amerikanske udgave af poloen til verden – i spidsen stod designeren Ralph Lauren. Inden polo t-shirten triumferede – både på tennisbanen og i modeverdenen – havde polospillere i flere år brugt langærmede bluser med samme slags krave, som poloen har i dag. Poloens oprindelse fornægter sig da heller ikke i dag, hvor fx Ralph Laurens polo t-shirts er dekoreret med både nummer, rytter til hest og landenavn. Polo t-shirten er ikke bare til golf og tennis, men er også velanset til både arbejde og fritid. Den er kendetegnet ved polokraven og knapperne foran, og så er den originale lavet af det legendariske bomuldspiqué, som lader huden ånde og absorberer fugtigheden fra din krop. Der findes også polo-lignende t-shirts i andre bomuldskvaliteter end det traditionelle bomuldpiqué. Kau