Historien om Kaufmann

Intro
En mission og en motorcykel. Sådan startede det hele. Og missionen var klar; at tilbyde kvalitetsbeklædning til mænd - og motorcyklen…ja, det var selvfølgelig en Harley. På den sad manden, der startede det hele, Axel Kaufmann, som i hele landet åbnede Kaufmann butikker med øje for herretøj, ekstraordinær kvalitet og ekspertviden. I dag, over 100 år efter grundlæggelsen, finder du hos Kaufmann stadig herretøj i høj kvalitet og inden for alle de kendte tøjmærker. Vi har som i gamle dage stadig fokus på god kvalitet og ekstraordinær service, og vi står til din rådighed, når netop du har brug for det.
I dag - webshoppen udvider
Med netop mantraet om, at Kaufmann står til rådighed, når du har brug for det, har vi udvidet webshoppen kaufmann.dk, så du kan handle udvalget af herretøj online, når du har tid og lyst – uden for butikkernes åbningstider.
zxcvzxcvxzzxcvzxcvzxc  adfasdf 

 asdfasdf adsf asd fads fasd asdf asdf ads ads a a

Kaufmann webshop etableres
I dag findes der 17 Kaufmann butikker rundt omkring i landet. Derudover ejer Kaufmann også de to Axel butikker i henholdsvis Aarhus og København, samt butikkerne AK, Gant og Hugo Boss, der er beliggende i Kastrup Lufthavn. I 2010 åbnede Kaufmanns webshop kaufmann.dk, hvor du finder et bredt udvalg af det tøj, som forhandles i Kaufmann butikkerne.
100 års jubilæum
Kaufmanns ansatte er alle med til at videreudvikle og skabe den historie, som i 2008 kunne fejre 100 års jubilæum. Kaufmanns ambition er at holde traditionerne i live samt fortsat tilbyde kunderne både klassisk og moderigtig herrebeklædning i høj kvalitet. Et familiedynasti som Kaufmann med dybe historiske aner og stolte familietraditioner er noget helt unikt. Kaufmann familien har altid lagt en dyd i en både beskeden og flittig tilgang til forretningsdrift og tillader sig derudover altid at tænke langsigtet. Dette er muligt for en 100 % familieejet virksomhed, som ikke skal stå til regnskab over for aktionærer og kapitalfonde. 

”Den ekspertviden om herrekonfektion, som vi har opbygget igennem Kaufmanns 100 års erfaring, bruger vi dagligt til at vejlede kunderne.” - Henrik Axel Kaufmann, adm. direktør.