END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Ekstraordinær information vedr. Covid-19

Alle vores butikker åbner d. 21. april. Vores retur- og byttefrist er forlænget til og med d. 2. maj 2021. 

 Byttefrist og returnering af julegaver

Vi har forlænget vores retur- og byttefrist til og med d. 2. maj 2021.

Gaver købt online, kan sendes retur til vores online shop, ved at benytte den vedlagte returlabel, eller byttes i alle vores butikker, når disse åbner igen. Gaver købt i vores fysiske butikker, kan desværre ikke returneres online. Her beder vi dig kommer forbi en af vores åbne butikker, eller vente til din butik åbner igen, hvor vi vil stå klar til at hjælpe dig. Ved refundering af varens beløb skal bon altid medbringes. Læs mere i vores handelsbetingelser her. 

Du kan trygt besøge os i butikkerne

Vi sørger naturligvis for at overholde alle myndighedernes anbefalinger, så du kan få en tryg shoppingoplevelse. Der er fortsat krav om god afstand og brug af mundbind, men vi står klar med masser af håndsprit, og vil som altid gøre, hvad vi kan for at danne rammerne for en god oplevelse hos KAUFMANN.

Vi opfordrer alle til at holde afstand i og uden for butikkerne af hensyn til både kunder og personale. Er du i tvivl om de opdaterede råd, vil vi anbefale at du, inden du bevæger dig ud i bylivet, gør dig bekendt med dette på sundhedsmyndighedernes hjemmeside.

Har du spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål. Du kan kontakte vores kundeservice via chat, e-mail eller telefon. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage. Find alle kontaktinformationer her på siden.

Tak for det store hensyn og tålmodighed i har vist til vores medarbejdere og hinanden i den seneste tid. Lad os fortsætte med at hjælpe med at passe på hinanden.