Find butik

Søger du information om åbningstider, en adresse eller et telefonnummer til en af vores butikker, kan du finde det ved at vælge en butik på kortet eller søge efter postnummer.

A.K. Kaufmann, Kastrup

Københavns Lufthavn 0
2770 Kastrup

3251 1060

AK Kaufmann, Københavns Lufthavn

AK Kaufmann i Københavns Lufthavn åbnede i 2003. Den unikke placering i lufthavnen gør det muligt for dig at shoppe stilfuldt herretøj, imens du venter på dit fly, og det er endda muligt at få butikken til at opmagasinere dine køb, indtil du er tilbage fra din rejse. Det fagkyndige personale i AK Kaufmann i Københavns Lufthavn står altid klar med gode råd og vejledning til dig, hvad enten du er på jagt efter et moderigtigt eller klassisk look. AK Kaufmann er placeret i lufthavnens Terminal 2, og der er adgang for alle rejsende.

Returnering af varer købt i KAUFMANNs butikker

KAUFMANN bytter eller refunderer gerne dine varer inden 14 dage, forudsat at de ikke er brugt, at originale prismærker stadig sidder i tøjet, og at der forevises en gyldig kvittering. Ønskes pengene retur medbring venligst bon. Tilgodebeviser kan kun indløses til andre varer. Udsalgsvarer byttes eller refunderes inden 3 dage.