END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

ORDREPROCES

Velkommen til vores B2B Ordreproces, hvor vi guider dig gennem hvert trin af købsoplevelsen. Fra den første kontakt til levering fokuserer vi på dine behov, tilbyder virtuelle produktportaler og personlige showroombesøg. Oplev en skræddersyet service, der sikrer tilfredshed som vores B2B-kunde.

1. Indledende kontakt og hurtig respons

Velkommen til vores B2B Ordreproces. Vi er glade for din interesse og vil sikre en gnidningsfri oplevelse for dig. Vi prioriterer at besvare alle henvendelser samme dag.

Efter den indledende kontakt går vi i dialog omkring dine behov. Vi spørger ind til budget, ønskede mængder, produktpræferencer (herre og- eller dame) og en tidsplan.

2. Virtuel portal og- eller personligt besøg

Efter dialog om konkrete ønsker, opretter vi en virtuel portal med produkter. For at styrke din oplevelse foreslår vi, at du besøger vores showroom i Aarhus N. Dette giver dig mulighed for at se og mærke de varer, du ønsker, og sikrer, at dine valg matcher dine forventninger.

Hvis ønsket, kan du fremsende dit logo, og vi vil skabe et udkast, der viser, hvordan det vil se ud på vores produkter. Efter bekræftelse af ordren opretter vi en detaljeret timeline, så du konstant holdes opdateret omkring tidshorisonten.

3. Levering og afslutning

Endelig, når alt er klar, sender vi din ordre direkte til dig.

Vi håber, at dette har været med til at give dig en indsigt i vores proces. Vi ser frem til at imødekomme dine behov og levere en tilfredsstillende oplevelse for dig som vores B2B-kunde.