Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

XO

XO
XO
   • 0 Varer fundet

     Skjorter til enhver lejlighed

     Den er en tidløs klassiker. Der er ikke den lejlighed, som den ikke passer til, og den får dig med garanti til at skinne igennem med et stilbevidst og nogle gange professionelt maskulint look hver gang. Den er simpel, men lækker og står for mange som topmålet af stil og klasse. Skjorten. Den behøver ikke have travlt med vildt print, vilde mønstre og vilde detaljer, men kan have et roligt udtryk og stadig ramme plet for dit drømmelook. Hos Kaufmann fører vi XO skjorter – en mærkevare, som oser af eksklusivitet, luksus og stil. Med en XO skjorte rammer du rigtigt hver gang; den passer perfekt til både arbejde og festlige begivenheder. Opskriften bag succesen og alsidigheden i brandet er det stilfulde og enkle design – minimalisme med små lækre detaljer, der giver skjorten tidløs elegance og klasse.

     Less is more

     XO skjorten passer perfekt på idéen om less is more – ideen om, at mindre nogle gange ironisk nok er mere. Hemmeligheden bag dette mærkes succes er, at de serverer klassisk minimalisme – rolige og behagelige blå og hvide toner i markedets bedste materiale. Alle produkter er produceret af 100 % bomuld af den fineste slags. De har den klassiske silhuet, men i varierende pasformer som for eksempel slim fit og regular. Knapperne kommer i klassiske sorte og hvide farver, både fortil og to knapper i manchetten. Og når det kommer til netop dette varemærke, er der nok designs at tage af. Den enkle, let prikkede hvide skjorte, den let stribede, den blåternede med bløde blå og hvide nuancer – alle med et helt igennem fejlfrit finish.

     Lækker enkelhed krydret med originale detaljer

     Og det stopper langtfra her. Den enkle ternede design får et subtilt, men originalt twist med en prikket inderside i krave. Dette er fælles for alt design, der indgår i serien: De kombinerer noget klassisk og traditionelt med et moderne twist. Det kan for eksempel være en fræk og frisk detalje med en blomstret inderkrave på et ellers enkelt design. En lille original detalje som blomsterprint på indersiden af din krave gør dig stilfuld og moderne – designet leger med traditionerne og giver dit look en frisk skarphed. Alt er designet og produceret i Europa, og når de bliver lavet, bliver der brugt intet mindre end de fineste italienske metervarer. Det er Fine Italian Fabric, når det er bedst, for kun topkvalitet er godt nok, når det kommer til den stilbevidste herre – og intet gennemført look uden en stilsikker skjorte.

     Køb luksuriøse skjorter online hos Kaufmann

     Du kan købe XO skjorter lige her i vores webshop på Kaufmann.dk. Du finder et lækkert udvalg af dæmpede, stilsikre farver med lækre detaljer. Du er velkommen til at kigge videre i vores webshop, og når du køber hos Kaufmann, får du gratis levering ved køb over kr. 499,-. Du er også velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, hvor vores dygtige personale står klar til at tage imod dig og finde netop den model, der passer dig. Glæd dig til at mærke ægte kvalitet på egen krop.