END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren
Polo Ralph Lauren
Polo Ralph Lauren

Vælg Kategori

  • 190 Varer fundet
  48 af 190 Produkter

  Spørgsmål og svar

  Hvor kommer Polo Ralph Lauren fra?

  Det populære brand kommer fra USA og er et amerikansk herretøjsbrand, men bliver i dag solgt over hele verden.

  Hvordan er Polo Ralph Lauren i størrelsen?

  Brandets poloer, t-shirts, jakker og skjorter er normale i størrelsen. Hvis du normalt bruger størrelse L i skjorter, så vil vi anbefale at du også køber din skjorte i størrelse L. Hvis du er i tvivl, så kan du finde vores størrelsesguide her.

  Hvor kan man købe Polo Ralph Lauren?

  Du kan altid finde et stort udvalg af Polo Ralph Lauren online på Kaufmann.dk. KAUFMANN forhandler også brandet i alle deres butikker, så du kan prøve tøjet inden du køber det.

  Polo Ralph Lauren

  Dette amerikanske, anerkendte og verdenskendte brand har flere gange taget modeverdenen med storm, da de gang på gang formår at levere en ny kollektion af tidsløse ikoner, der er tilsat moderne touch, sæsonens friske farver, print og nytænkende tekstiler. Polo definerer stadig den såkaldte preppy livstil, der er inspireret af den eksklusive og personlige stil i den amerikanske overklasse. Forskellen er bare, at du ikke behøver at være preppy for at bære de mange styles som blandet andet omfatter Ralph Lauren skjorter, t-shirt, blazer, jakker, strik, slips, bukser og butterfly og meget mere. Målgruppen er bred, men sigter mod den kvalitetsbevidste mand med sans for mode og elegance.

  Ralph Lauren – fra slips til en verden af jeans, poloer, sko, t-shirts og meget mere

  Det hele startede med design og produktion af slips, og omfatter i dag alt lige fra Ralph Lauren strik, veste og skjorter til Ralph Lauren accessories som punge, huer, strømper, undertøj, bælter og kortholder. Udover at have skabt kvalitetsprodukter har de også skabt en hel verden af unik herremode, og inviterer mænd fra hele verden til at tage del i deres drømme. I dag sælges deres kollektioner i hele verden, og overalt er brand’et kendt for deres høje kvalitet og deres stilfulde designs. Det skyldes blandt andet den enestående forening af luksuriøs kvalitet og amerikansk stil og design, hvilket også har høstet flere anerkendte awards gennem årene.

  Ralph Lauren brillerer med lækre designs af caps, habit, vest, skjorter mm.

  Det amerikanske brand beholder sæson efter sæson sin status som et af verdens mest tidsløse brands med afslappende og dog preppy æstetik. For hvad der begyndte for mere end 40 år siden, og inspireret af Ivy League tendenser, fortsætter i dag; for Polo sætter standarden for en velklædt og afslappet stil. Takket være både klassiske favoritter som Ralp Lauren polo-shirts til deres mere farverige city-look med styles i moderne snit, klare farver og alligevel traditionsrig autencitet er og bliver brand’et et verdensbrand uden sammenligning. Deres alsidighed og evne til at forny sig, bidrager desuden til, at de rammer en bred målgruppe på tværs af lande, alder og kultur, hvilket har gjort dem storsælgende i et hav af lande verden over.

  Køb Ralph Lauren vest, jakke, t-shirt, blazer, polo online her

  Her hos Kaufmann.dk finder du et bredt udvalg af Ralph Lauren herre tøj som blandt andet jakker, skjorter, sko, t-shirts, strik og bukser. Med deres omfattende kollektion bestående af både hverdagens og festens favoritter, kan deres elegante city-stil dække alle den moderne mands behov. Ralph Lauren sweatshirts er perfekte ovenpå skjorten til et par chinos – og det bedste af det hele er næsten, at den lille, velkendte rytter er vævet ind i stort set alle deres styles og er en garanti for høj kvalitet. Uanset, hvad du er på jagt efter, kan du derfor næsten med stor sikkerhed finde det hos dette amerikanske brand, så længe du går efter et afslappet, klassisk look med amerikanske tendenser.