END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

New Mags

New Mags
New Mags
New Mags

New Mags – De nyeste bøger og magasiner i flot design

Som noget anderledes er bøger og magasiner blevet meget populært i det moderne hjem som en del af indretningen. Det er noget New Mags har valgt at satse på, og det gør de med bravur. De distribuerer high-end magasiner om livsstil, samt det de kalder coffee table books, og hos Kaufmann er vi stolte forhandlere af disse. De kan være med til at give et praj om, hvem der bor i hjemmet, hvad personen kan lide og går op i. Ikke nok med at det ser godt ud, så kan du også blive klogere, fordi indholdet er ligeså gennemtænkt som designet. Bøgerne kan pynte på dit sofabord eller i dit vitrineskab, og vise lidt af hvem du er, og hvad dine interesser er. Hos Kaufmann finder du et bredt udvalg af de populære bøger, magasiner og guides fra New Mags.

Ikke døm en bog på dens omslag med mindre det er flot design

Og det er det med garanti, når du vælger bøger eller magasiner fra New Mags. Er du eksempelvis manden, der elsker biler? Så kan du finde stilrene bøger fra New Mags om blandt andet Porsche og Aston Martin. På den måde kan du sætte dit præg på indretningen i hjemmet og samtidig blive klogere på de fantastiske bilmærker. Er du mere til ure, så finder også bøger, der gør dig klogere på forskellige urværk. Fælles for alle fra New Mags, uanset hvilke der falder i din interesse, er, at du er garanteret interessant og spændende indhold samlet i et flot omslag og stilrent design.

Bøger og magasiner med interessant indhold til den moderne bolig

Vi kender alle det med at skulle på besøg hos en ven, kollega eller et familiemedlem, hvor vi ikke på stående fod kan komme på en anderledes værtsgave. Den udfordring er nemt løst med en flot bog eller et spændende magasin fra New Mags. Der er nemlig ingen tvivl om, at det er en perfekt værtsgave til manden, der har alt. Så hvis du står og skal til en fest i den nærmeste fremtid, så er en bog eller et magasin fra New Mags et godt bud. Det er anderledes og vil give ethvert hjem et moderne strejf. Derudover giver det også muligheden for at berige værten med noget interessant viden.

Køb New Mags online her hos Kaufmann

Uanset om du har brug for nyt læsestof til bogreolen eller nyt interiør til din bolig, så er bøger eller magasiner fra New Mags et godt valg. Du kan bruge deres produkter på så mange forskellige måder, og der er ingen grænser for, hvordan du kan bruge dem i din indretning. Der er mange moderne mænd, der går mere op i indretning end tidligere og derfor også har nogle meninger og holdninger til, hvad der skal stå fremme derhjemme. Her er det, at New Mags produkter kommer ind i billedet, fordi de med garanti kan tilføre noget flot design og stilrenhed til dit hjem. Vi står altid gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål. Tøv endelig ikke med at kontakte os, vi hjælper dig gerne.