Hugo Boss (all)

Hugo Boss
Hugo Boss

Vælg Kategori

  • 491 Varer fundet
48 af 491 Produkter

Hugo Boss

Hugo Boss herretøj er kerne-brandet hos det tyske modehus. Stilen er blandt meget karakteriseret ved tidssvarende moderne elegance og appellerer derfor til en bred og varieret målgruppe. De tilbyder en række af elegante klassikere til mænd i alle aldre, som de klassiske Hugo Boss polo-shirts, der aldrig bliver forældet. Her er ordet 'moderne' nemlig et afgørende keyword i deres design, hvilket blandt andet afspejles i deres farvevalg, snit og detaljer. Samtidig er enkelthed et klart nøgleord for den gennemgående stil, de lægger for dagen og er den røde tråd – ikke bare for kernebrand’et, men også for dets sub-brands.

Bliv mere end velklædt med Hugo Boss skjorter, jeans, jakke og blazer

Med dette tyske brand er der tale om intet mindre end én af modeverdenens mest anerkendte og succesrige af slagsen; stilfuld, kvalitetsbevidst og ikke mindst bredt appellerende. Siden det blev grundlagt i Metzingen i Tyskland tilbage i 1923, har modehuset skabt en kæmpe succes – og dét til trods for mødet med flere store udfordringer, der blandt andet tog form af flere økonomiske kriser i tekstilbranchen. I dag designer, producerer og leverer de designertøj til hele verden og tæller intet mindre end 5 forskellige subbrands, der med hver sin gennemgående og forskellige stil kan klæde enhver herre stilfuldt og elegant på. Det er derfor også tæt på en umulighed at lede blandt de fem forskellige tøjlinjer uden at kunne finde noget, der falder i din smag. Men prøv selv. Kig i vores store udvalg af Hugo Boss jakker til at holde dig varm, eller måske du leder efter en moderne Hugo Boss sweatshirt til at have over din t-shirt eller skjorte.

Hugo Boss omfatter også bælter, slips, kortholder, strømper og undertøj

Udover at klæde dig klassisk på med Hugo Boss strik, habit, sko, skjorter og Hugo Boss jeans og bukser i høj kvalitet, kan Hugo Boss også bidrage med tilbehør som undertøj, handsker, sokker, hat, bælter, caps og pung og kortholder. Således kan du fuldende og gennemføre din stil fra inderst til yderst – uden at mangle noget. Ligesom det elegante og klassiske design, der kendetegner herretøjet, går denne stil også igen i de mange forskellige typer af tilbehør. Det er holdt i et enkelt design, men med et til tider mere moderne og trendy farvevalg. Dette giver dig også muligheden for at kombinere en diskret Hugo Boss skjorte, jeans og blazer med et mere farverigt slips, strømper eller stilfulde Hugo Boss bælter i læder.

Køb Hugo Boss online lige her hos Kaufmann.dk

Hos Kaufmann.dk kan vi på ingen måde skjule vores begejstring for det tyske modehus og dennes formidable evne til at kreere mesterværk på mesterværk. Derfor har vi gjort det til en dyd at samle og håndplukke de allerstørste designperler, som du nu kan få fingrene i online. Under hvert produkt kan du læse mere om materialet, farven, størrelserne og selve varen, og du vil også kunne se flere billeder. Skulle du mod forventning mangle en oplysning, eller har du spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os. Så vil vores dygtige personale stå klar med en hjælpende hånd og med kompetente råd og vejledning.