Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Herno

Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
   • 0 Varer fundet

    Herno – Et brand, der har produktet for hjerte

    I virksomheden Herno er der ingen tvivl om, at selve produktet er det, der sørger for brandets eksistens, og derfor har de også valgt at satse alt på netop det ved at have produktet for hjerte. De har evnen til at skabe og innovere deres produkter for at opnå en perfekt balance mellem funktionalitet og æstetik, som netop er det deres kollektioner er kendt for. Herno jakker og dunjakker er skabt til den moderne forbruger og symboliserer raffineret håndværksmæssig dygtighed og suveræn smag. Hvis du gerne vil se nogle af de produkter, der findes i kollektionerne, så finder du et bredt udvalg online hos Kaufmann.dk.

    Området omkring Erno-floden viste sig at have stort potentiale

    Herno blev grundlagt i 1948 i det allernordligste i Italien nær Lake Maggiore og floden Erno, som løber tæt på virksomheden. Floden Erno forbinder derfor virksomheden med sin oprindelse, og det er også fra denne flod, at brandet har fået sit navn. Området omkring floden er meget fugtig og regnfuld, hvorfor regnjakker også dengang var i høj kurs. Herno blev altså skabt ud fra den åbenlyse mulighed, der fandtes i området, intuition samt opfindsomhed. Herno startede altså med at designe og producere regnjakker, herefter udvidede de til cashmere jakker, men med årerne valgte de at udvide sortimentet yderligere til blandt andet jakker og dunjakker.

    Hernos værdier: fortræffelighed, etik og økologisk bæredygtighed

    Herno har nogle meget klare værdier for virksomheden. Først og fremmest så er fortræffelighed vigtigt, og dette skal være bygget op omkring research og innovation. Det er ikke nok bare at lave en vellavede jakke for at være markedsleder, man skal gerne studere detaljerne og sørge for, at teknologien kan leve op til markedet og efterspørgslen. Udover fortræffelighed så er etik også én af virksomhedens værdier, som går ud på at stå ved, hvor deres produkter kommer fra, da de forskellige jakker produceres i forskellige lande. Sidst men ikke mindst er der økologisk bæredygtighed, som skal sørge for at de ansatte lige såvel som omgivelserne omkring virksomheden bliver respekteret.

    Klassisk elegance kombineret med komfort og funktionalitet er Herno

    Herno er især kendt for deres lækre jakker og dunjakker. De er stilfulde og elegante, og derudover udstråler de masser af kvalitet og komfort. Du får med en Herno jakke, en jakke der klæder dig uanset vind og vejr, som sørger for at holde dig elegant og klassisk samtidig med, at den holder dig varm og tør. Du får altså stil og elegance samt funktionalitet og komfort i én og samme jakke – kan man ønske sig mere? Så skulle det da være, at de findes i mange forskellige farver og designs, så der med garanti er en jakke til netop din stil. Du finder udvalget af Herno jakker og dunjakker online hos Kaufmann.dk.