Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Canada Goose

Canada Goose
Canada Goose
Canada Goose

Canada Goose – Eksklusivt overtøj til herre

Canada Goose leverer high-end dunjakker og veste, der kan holde dig varm gennem hele vinteren og på de koldeste dage. Vi har nøje udvalgt vores sortiment fra det eksklusive brand, hvor alle styles, har det til fælles, at kvaliteten er i højsædet. Derfor kan du roligt tage et kig på vores udvalg og tilføje dine favoritter som passer til din personlige stil. Til foråret eller efteråret er de populære Canada Goose veste det oplagte valg – de kan bruges udenpå en sweatshirt og du kan på den måde stadig holde varmen. Når kulden for alvor rammer, så kan du holde dig varm med en Canada Goose jakke og et par komfortable støvler.

Find den perfekte Canada Goose vinterjakke

Udover den ekstraordinære kvalitet og stilfulde design, så byder de populære jakker på høj genkendelighed med deres unikke logo. Canada er formet i en rød cirkel, som alle kan genkende på lang afsted. Hos KAUFMANNN mener vi at det logo er et kvalitetsstempel, så du kan være sikker på at din Canada Goose vinterjakke holder sæson efter sæson. De har specialiseret sig indenfor overtøj – og vi er slet ikke i tvivl om, at de leverer i topklasse. Vi er meget stolte over at kunne tilbyde vores kunder muligheden for at shoppe jakker i den standart. En god jakke er et must-have i enhver garderobe, derfor har vi samlet det bedste udvalg af herre jakker på vores webshop.

Historien bagom det canadiske brand

Canada Goose startede allerede tilbage i 1955 i Toronto i Canada, som var grundlag for virksomhedens unikke navn. Brandet var fra start innovativ og anderledes i deres tankegang når det kommer til herretøj. Menneskerne bag havde mange nye og spændende ideer til hvordan man kunne skabe high-end og eksklusivt overtøj til mænd, som ikke kunne sammenlignes med noget andet. I 1970’erne opfinder Canada Goose deres egen specialdesignet maskine, der kunne fordele dunene i jakkerne, som skabte den bedste isolering for kulden – det var her at den populære Canada Goose dunjakke første gang så dagens lys. I 1980 kom den ikoniske Expedition Parka på hylderne, og den jakke satte i den grad standarden for det eksklusive brand.

Køb Canada Goose jakker hos Kaufmann.dk

Oplev vores store udvalg af Canada Goose jakker og bliv klar til den næste sæson med en jakke i høj kvalitet og eksklusivt design. Vi opdaterer vores sortiment løbende, så vores kunder altid kan finde det nyeste udvalg og modeller fra det populære brand. Hvis du ikke fandt lige præcis den Canada Goose jakke som falder i din smag, så kig forbi vores webshop igen senere, så er der god mulighed for at du kan finde den der. Vælg mellem de sporty dunveste, de varme parkas eller de korte vinterjakker fra Canada Goose. Vi håber at du kan finde den perfekte funktionelle og komfortable jakke fra Canada Goose her. Har du brug for at blive guidet i dit jakkevalg, så er du altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker. Her står vores dygtige og hjælpsomme personale altid klar til at guide dig til din personlige stil.