END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Beverly Hills Polo Club

Beverly Hills Polo Club
Beverly Hills Polo Club
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
   • 0 Varer fundet

     Køb Beverly Hills Polo Club herretøj her

     Beverly Hills Polo Club er et brand der leverer tidsløse og eksklusive produkter, du kan bruge igen og igen. Der er fokus på et eksklusivt udtryk med et element af sport, komfort og afslapning. Vil du være med i klubben? Så find dine nye favoritter her på shoppen. Vi har et spændende udvalg af Beverly Hills Polo Club herretøj inkl. skjorter, sweatshirts og selvfølgelig de ikoniske og klassiske poloer.

     Den luksuriøse private sportsklub

     Brandet Beverly Hills Polo Club blev etableret i 1982. Mærket er inspireret af både det luksuriøse og hele kulturarven fra området Beverly Hills og brandet fanger spændingen fra sporten polo sammen med det eksklusive ved at have et medlemskab til en privat klub. Med det ikoniske logo blev Beverly Hills polo Club med det samme en succes i USA og blev hurtigt til et globalt brand.

     En holdsport til hest

     Polo er oprindelig tibetansk og er en holdsport til hest. Det består af to hold med hver fire rytter, der med køller skal skyde en lille kugle i modstanderens mål. Der spilles i op til 8 omgange af 7,5 minutter med tre minutters pause imellem hvert heat. Der skiftes hest mellem hver omgang. Når der scores, byttes der mål. Spillet kendes helt tilbage til 500 år f.Kr. hvor det blev spillet i Persien og siden bredte sig til hele Asien. I det. 19. Århundrede blev spillet udbredt til resten af verden. Spillet er meget krævende og du skal være i fysisk god form for både at kunne håndtere hest og kølle på samme tid. Denne sportsgren handler altså om mere end bare at sidde på hesten og se eksklusiv ud. Du skal være en god rytter og kende din hest godt, for at blive god til spillet. Der er fuld fart på spillet fra start til slut og det er krævende for både hest og rytter. I dag er det en meget præstigefyldt sport at meste.

     Beverly Hills Polo Club kombinerer elegance og styrke

     Mærket Beverly Hills Polo Club kombinere den afslappede elegance fra Beverly Hills, den styrkes der kræves for en krævende konkurrencesport og livsstilen fra spillet polo. Brandet vil gerne signalere at du er medlem af en eksklusiv klub, hvor der er varme, sjove og eksklusive sociale arrangementer. En Bervely Hills Polo Club person er komfortabel med hvem han er, hvordan de lever og hvad de har på af tøj. De kan godt lide individuelle realiseringer, aktive team sport og energien fra det gode selskab. Beverly Hills Polo Club er meget mere end et modebrand. Det er en oplevelse. Køb Beverly Hills Polo Club herretøj online hos Kaufmann.