MP Denmark

MP Denmark
MP Denmark
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
  • 0 Varer fundet

75 år med MP-strømper i Herning

MP Denmark, virksomheden bag MP-strømper, blev grundlagt for over 75 år siden. Iværksætteren Martin Pedersen, heraf navnet, begyndte sin karriere som tekstilfabrikant i et kælderlokale i sin bedstemors ejendom i Herning. Martins far var skeptisk, fordi han som landmand ønskede, at sønnen efterfulgte ham i landbruget. Men inden for få år udviklede fabrikken sig hurtigt og allerede året efter blev aktieselskabet Martin Pedersen A/S stiftet. I 1981 investerede MP Denmark i den nyeste, japanske teknologi inden for computerstyring i strikkemaskiner. De fik skandinavisk eneret til de nye maskiner i fire år og udvidede forretningen ud over Danmarks grænser. Sidenhen har MP Denmark også fået en produktion af hatte, tørklæder og vanter, men hovedforretningen hviler på sokker – både i begyndelsen og i dag.

Moderigtige designs fra MP Denmark

MP-strømper laver sokker i høj kvalitet, og virksomheden går op i detaljerne. Der er fokus på at forene pasformen med et moderigtigt design. På den måde er du sikret både varme fødder og et moderigtigt look med et par MP-strømper til mænd. MP Denmark har produceret sokker på deres egen fabrik i Herning i over 75 år, og de arbejder ud fra værdier som dedikation, kvalitet og troværdighed. Dele af produktionen er i dag outsourcet, men MP Denmark stiller store krav til dens leverandører i forhold til certificeringer, så der bliver passet på både miljøet og os alle sammen. Desuden kontrolleres og måles alle MP-strømper i Danmark af specialuddannet personale.

Strømper til mænd med kvalitet

MP-strømper er lavet på unikke strikmaskiner, som MP Denmark selv har deltaget i udviklingen af. Virksomhedens garn er optimeret mest muligt gennem leverandører, som virksomheden har samarbejdet med i 25 år. Med MP-strømper til mænd er du også sikker på, at du ikke får farveafsmitning på dit øvrige tøj. Garnerne er nemlig altid gennemfarvede, og derfor er du garanteret, at farven ikke smitter af. Der er specielt fokus på pasform og komfort med MP-strømper. Det ses blandt andet med en forstærket hæl, som også har stor betydning for strømpens holdbarhed og pasform. En god strømpehæl er nemlig med til at forhindre, at der trækkes på strømpens overside. Med et par MP-strømper til mænd er du garanteret sokker i særklasse, der har en lang levetid.

Køb MP-strømper til mænd hos Kaufmann

Er du på udkig efter varme MP-strømper til mænd, hvor der er fokus på kvalitet, pasform og design? Så er du kommet det rette sted. Kig forbi en af vores mange Kaufmann-butikker, eller se vores udvalg på vores webshop på kaufmann.dk. Vi har de nyeste produkter fra de mest populære brands, så der er helt sikkert noget, der passer til din stil. Kombinér din stil med et par smarte sokker og tilføj noget attitude og vestjysk kvalitet til din garderobe. Vi har mange forskellige farver at vælge imellem, så du kan bare gå på opdagelse. Find produkterne her på siden, eller kom forbi en af vores butikker. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig.