Lloyd

  • 0 Varer fundet

Lloyd

Når det gælder sko og støvler, er der især ét brand, der skiller sig ud. Lloyd sko er nemlig i en klasse helt for sig selv. Med over 125 års erfaring i branchen, så er succes ikke et lykketræf, men til gengæld baseret på dedikation, gode traditioner, solidt håndværk og store kompetencer. De har siden starten designet og produceret eksklusivt fodtøj til både herrer og damer med perfekt pasform og af lækre, naturlige materialer. Det er især det gode håndværk og deres unikke sans for elegant og casual design, der får deres produkter til at skille sig ud fra de mange andre varer på markedet. Firmaet ser selv de 125 år som en vandring ad en vej, hvor man kun kan gå på iført godt fodtøj. Det vigtigste i den forbindelse er at tage det rette skridt; at have et ben i traditionerne og det andet ben på vej ind i fremtiden.

Lloyd sko og støvler er en kæmpe succes i hele verden

Siden 1888, hvor H. F. Meyer grundlagde skofabrikken, H.F. Meyer Schuhfabrik i Bremen, har virksomheden fremstillet lækkert fodtøj, hvor pasformen og det smagfulde og moderne design altid har været i fokus. Dette er også grunden til, at firmaet kan skrive over 40 lande på eksportlisten, hvilket også vidner om brand’ets globale og bredt appellerende stil. Herudover kan de efterhånden også skrive mange interessante bedrifter på CV’et. Bl.a. har brand’et været officiel leverandør til det tysk olympiske hold, været vinder af en italienske modepris, og så selvfølgelig kunnet fejre et 125 års jubilæum.

Lloyd sko – tilgodeser ethvert behov og smag

Når det gælder Lloyd sko og støvler, er der altid noget for enhver smag, hvorfor brand’et rammer en meget bred målgruppe på tværs af alder, køn og stil. Derudover har de også skabt forskellige linjer, der tilgodeser specielle behov. Fx har de en skolinje, der er skabt med ekstra bredde for at sikre god plads til fod og tæer samt større komfort og bevægelsesfrihed. Ligeledes finder ud også deres Xtralight kollektion, som er uhyre lette, slidstærke, skridsikre og med stødabsorberende sål. På den måde kan du ikke bare finde et par Lloyd sko, der falder i din smag, men derudover kan de også matche lige netop de behov, du har, når det gælder eksklusivt fodtøj.

Køb Lloyd støvler og sko online hos Kaufmann.dk

Hos Kaufmann.dk har vi gjort det til en dyd for os at udvælge de allerlækreste og mest efterspurgte modeller fra mange kendte mærker, og det er ingen undtagelse, når det gælder dette tyske, anerkendte brand. Derfor finder du her på siden et bredt og håndplukket udvalg af nogle af de bedstsælgende modeller. Fælles for dem er det elegante og til tider afslappede design, en af markedets højeste kvaliteter, velvalgte materialer og en lækker pasform. Designet er som oftest tidløst, hvorfor en Lloyd sko sjældent går af mode, og kan anvendes til både habit og jeans – alt efter lejligheden.