Inspired

  • 0 Varer fundet

Inspired

”Less is more” er ikke bare et passende prædikat til dette brand – det er også indbegrebet af hele deres designlinje. Hver for sig er deres styles enkle, men i kombination er de dog i virkeligheden mere. Det giver et elegant helhedsindtryk og henvender sig derfor til manden, der ikke ønsker alt for mange finurligheder og dikkedarer. Farverne er enkle og som oftest diskrete, og Inspired t-shirts, skjorter, slips og habitter er designet med det simple look i fokus. De mange forskellige styles er cleanet for unødvendigheder og støj og står i virkeligheden for sig selv, hvorved effekten bliver meget større – for som deres vision også siger, så er det ofte det mest enkle, der skaber det største indtryk. Men scroll ned på siden og bedøm selv.

Inspired skaber t-shirt, vest, habit, skjorte og slips til den elegante mand

Kollektionerne fra det lækre brand tæller blandt andet klassiske skjorter, fornemme slips, flotte habitter, lune strik og lækre læderjakker af høj kvalitet. Der er muligvis sparet på detaljerne, men kvaliteten er der til gengæld skruet højt op for. Materialerne udgøres blandt andet af uld, bomuld og læder, som gør tøjet behageligt og komforten stor. Desuden er der i designet taget højde for mandens figur og form, hvorfor målene og pasformen matcher den moderne mand. Så selvom der er tale om et enkelt look, så er hvert eneste snit og knap udvalgt og skabt med stor omhu for at opnå det perfekte helhedsindtryk.

Køb det enkle Inspired look online

Der er ingen tvivl om, at en Inspired vest, t-shirt, habit eller skjorte er for manden, der ønsker et elegant og moderigtigt look, dog uden at vække for meget opsigt i gadebilledet. Men selvom der er skåret ned på detaljerne, er stilen på ingen måde kedelig eller triviel. Det elegante udtryk er i sig selv spændende og kan desuden bære at blive tilsat et slips eller et par sokker i nogle af tidens mere farverige mønstre, hvis du alligevel ønsker lidt mere spræl eller liv til dit outfit. Netop det simple og stilfulde design bevirker også, at Inspired tøj kan bruges både til hverdag, på jobbet eller studiet eller til en festlig anledning.

Stort udvalg af Inspired herretøj hos Kaufmann.dk

Hos Kaufmann.dk lader vi os gang på gang betage af den enkelthed og elegance, som brand’et afspejler i deres mange kollektioner sæson efter sæson. Derfor har vi også sørget for at udvælge et solidt sortiment af deres lækreste designs, der blandt andet indeholder Inspired t-shirt, vest, habit, slips, skjorte, strik, jakke og blazer, så du kan vælge mellem mange forskellige moderigtige styles fra det populære brand og kombinere dem, så du opnår det look, der matcher din stil allerbedst. Fælles for alle modeller er, at de er lavet af høj kvalitet og har en god pasform. Har du spørgsmål til nogle af produkterne, skal du ikke tøve med at kontakte os, da vil vores dygtige personale står klar med hjælp, råd og vejledning.