Arne Jacobsen

Arne Jacobsen
Arne Jacobsen
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
  • 0 Varer fundet

Arne Jacobsen ur

Velkommen til Kaufmann, hvor du finder et stort udvalg af originale Arne Jacobsen ure. De elegante og enkle ure kan bruges af alle. Vi forhandler forskellige modeller af Arne Jacobsen ure. Vælg sort eller hvid baggrund. Store tal, romertal eller små prikker. De fås enten med mesh-lænke eller en blød og lækker kalveskindsrem. Vi har mange forskellige modeller, som fx City Hall, Bankers, Roman eller Station.

Stilrent og legendarisk dansk design

Med et Arne Jacobsen ur får du klassisk og stilrent og maskulint design, der sætter prikken over i’et på dit look. Uret er ofte en af de accessories, hvor det mandelige publikum kan sætte et personligt præg på deres stil. Er du ikke til smykker, så kan uret været det, der lige giver det ekstra. Arne Jacobsen er legendarisk dansk design. Tilbage i 1961 vandt han designkonkurrencen om den danske nationalbank og bygninger stod færdig i år 1978 inklusiv uret Bankers Clock. Denne model er nu tilgængelig som et flot armbåndsur, som både hipsters, forretningsmænd, gamle og yngre har taget til sig. Alle kan bruge det tidsløse design. Med modellen City Hall får du referencer til de mange boliger i Københavns forstad Rødovre. Rådhuset i Rødovre viser designerens inspirations af internationale strømninger. I 1941 indvies Århus Rådhus. Det er oprindeligt tegnet uden tårn, da det ikke passer ind i designerens filosofi om at alt skal have en funktion. Under folkelige protester bliver tårnet dog alligevel opført og det fører til den smukke model Roman. Den første model, der blevet tegnet var Station, som oprindeligt blev tegnet til Lauritz Knudsen.

Eksklusive brands

Hos Kaufmann finder du mode fra eksklusive brands så som Polo Ralph Lauren, Sand Copenhagen, Hugo Boss, Lacoste, Ahler, Armani Jeans, Calvin Klein, EA7 – Emporio Armani, Falke, Gant, Napapijri, Parajumpers, PBO Philosophy Blues Original, Sebago Docksides, Signal, Superdry, Tomy Hilfiger, Tiger of Sweden og mange flere. Fælles for dem alle er den høje kvalitet og de altid aktuelle mode styles. 

Køb Arne Jacobsen ur online her

Køb dit nye Arne Jacobsen ur her. Det er eksklusivt og gennemtænkt design ned til mindste detalje, som stadig fascinerer. De smukke Arne Jacobsen ure er genskabt ned til mindste detalje ud fra designerens originaltegninger. Vælger du er Arne Jacobsen ur får du dermed et stykke dansk kulturarv på din arm. Og det er da også noget. Uret kan styles på mange måder. Både hipsters og de mere klassiske kan bruge dette ikoniske item. Totalt designet fuldkommenhed. Køb tidssvarende design med et Arne Jacobsen ur online her.