END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Versace Jeans

Versace Jeans
Versace Jeans
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
   • 0 Varer fundet

     Versace Jeans og T-shirts til mænd

     De fleste modebevidste mænd kender til brandet, og der er sikkert også mange, der enten ejer et produkt eller ønsker sig et. Versace er et af de førende internationale modehuse i verden, og de er et symbol på italiensk luksus hele verden over. Det blev grundlagt i Milano af Gianni i 1978, og de har lige siden designet utallige kollektioner til hele verden. Det primære kendetegn ved Versace er formentlig deres Medusa logo, som findes på alle deres produkter i større eller mindre udgave. Hvor moderbrandet er ekstremt eksklusivt, så er Versace Jeans et mere afslappet underbrand. Her tages DNA’et fra den eksklusive del med i designet, men det generelle udtryk er mere afslappet, nede på jorden og tilgængeligt.

     Et italiensk brand med stor international succes

     Hvis man er stor fan af brandet, som rigtig mange er overalt i verden, så er det især fedt at Versace Jeans er kommet til. Den mere afslappede og tilbagelænede stil gør det muligt at bære brandets produkter altid, også når det er til hverdag eller sportslige og sociale begivenheder. I modsætning til Versace-brandet, så er jeans-kollektionen mere skarp i dens stil. Derudover har deres produkter en ungdommelig attitude og udstråler en eller anden form for uafhængighed. Det viser, at brandet formår at skabe designs på det allerhøjeste eksklusive niveau samtidig med, at de også formår at skabe nogle designs, der er mere nede på jorden. Det er et klogt valg, da det gør, at man kan iføre sig brandets produkter til enhver lejlighed.

     Eksklusivt design til den moderne mand

     I mange år holdte brandet sig udelukkende til eksklusivt design, modeuge og haute couture. Versace Jeans har dannet grundlaget for en mere casual stil, hvor man dog ikke går på kompromis med brandet. Denne nytænkning bringer afslappet beklædning til et helt andet niveau, og gør pludselig et par joggingbukser langt mere eksklusive. Versace Jeans har lavet mange fede designs, som udstråler moderigtighed ned til hver enkelt detalje. Det er eksklusivt udført, men med et afslappet og komfortabelt fokus, der gør at til behagelig beklædning. Du kommer altså ikke til at gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller udstråling med tøj fra Versace Jeans.

     Køb Versace Jeans og T-shirts online hos Kaufmann

     Du kan finde mange forskellige slags tøj og designs fra det populære og eksklusive brand. Der er mulighed for at gå allin og vælge de designs, fra Versace Jeans, med allermest knald på i form af stort logo, guld lynlås eller en masse skrift. Der er også mulighed for at gå med den mere afdæmpede stil, hvor logo går i et med farven på stoffet, eller hvor det bare fylder en lille smule. Uanset hvad du er til, så finder du et bredt udvalg af Versace Jeans her på siden. Det er både korte og langærmede T-shirts, sweatshirts, tasker og meget mere. Hvis du er i tvivl, så er du altid velkommen til at kontakte os, da vi meget gerne vil hjælpe dig. Hos Kaufmann lever og ånder vi for at klæde den moderne mand på, så sig endelig til.