END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Portia

Portia
Secrid
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
   • 0 Varer fundet

     Portia

     Portia butterfly, slips, seler og lommetørklæder er den ægte gentleman’s vigtigste accessories til det perfekte outfit. Selvom der er tale om tilsyneladende små genstande, er de nærmest uundværlige finish til at fuldende et stilfuldt og moderigtigt look – både til hverdag og fest. Med titlen som Sveriges ældste slipsefabrik hersker der ingen tvivl om, at lige netop dette brand er det helt rigtige valg, når det gælder accessories til smoking, habit, skjorte eller lignende. Takket være stor erfaring, gode familietraditioner og god sans for mode og trends er det svenske firma storsælgende i hele Skandinavien. De henvender sig til alle mænd, der ønsker stil og klasse – og ikke mindst den perfekte prik over i’et.

     Portia slips og butterfly med mere end 75 års erfaring

     Den svenske virksomhed blev grundlagt tilbage i 1924 af Konrad Åkesson og siden er ansvaret blevet flyttet længere ned gennem generationerne, og ligger i dag hos Konrads to børnebørn. Det familieejede firma bærer stor præg af stolte traditioner, men deres store succes er dog deres skarpe evne til at kombinere moderne maskineri og udstyr med et stort kendskab til håndværk. Deres store passion og viden inden for tekstiler samt respekten for, at teknik og maskiner ikke kan erstatte håndværket 100% har gjort, at Portia butterfly og slips er helt unikke i deres kategori. De er lavet med stor finføling for tekstilerne struktur og hver eneste syning. Portia udvælger de fineste mønstre fra væve-fabrikker fra Italien, Frankrig, Tyskland og Østrig. På fabrikken i Sverige tilpasses mønstrene og farverne til den nordiske mands stil - og silke tekstilerne væves med stor omtanke for kvalitet.

     Med Portia butterfly og slips er der noget for enhver smag

     Foruden deres store kendskab og erfaring med tekstiler og fremstilling af accessories, har Portia også en god sans for mode og design, når det kommer til lommeklude, slips, seler og butterfly. I deres sortiment finder du både de helt klassiske, ensfarvede styles, der ikke skiller sig synderligt ud, men som har et eksklusivt look – herudover finder du også de mere vovede udtryk, der afspejler tidens nyeste trends med forskellige mønstre og farver til dig, der ikke er bange for at skille dig ud og være på forkant med moden. På den måde finder du i Portias udvalg slips, butterfly og seler for enhver mand.

     Find Portia seler, butterfly og slips online hos Kaufmann.dk

     Hos Kaufmann.dk går vi meget op i, at det ofte er de små detaljer, der kan fuldende et look og give outfit’et det helt rigtige udtryk. Derfor er vores begejstring for Portia seler, slips og butterfly stor. Vi er forbavsede over deres evne til at gøre noget så simpelt til noget helt unikt og enestående. Derfor finder du lige her på siden et stort udvalg af forskellige modeller, der varierer i farver og mønstrer. Ønsker du store eller små prikker, tern i flere forskellige varianter og paisley mønstre i flere forskellige farver er det hos Portia, du finder din næste butterfly, dine seler eller tørklæder. Find din næste butterfly, et par seler eller en klassisk klud til lommen i din blazer lige her i denne lille del af vores webshop.