END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Peak Performance

Peak Performance
Peak Performance
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
   • 0 Varer fundet

     Peak Performance er smart og funktionelt svensk design

     Det svenske tøjmærke blev i 1986 fra idé til virkelighed. 3 svenske skientusiaster satte sig sammen og diskuterede hvorfor ingen producerede tøj, som de gad at gå i. Samtalen foregik i en lille bjerglandsby i det svenske område Jämtland, hvor begejstringen for ski er stor. De 3 talentfulde mænd, en skisportsudøver, en redaktør på et sportsmagasin og en designer, ville udvikle et tøjmærke, der kunne besidde stor funktionalitet uden at gå på kompromis med et smart design, som dog ikke skulle være for iøjnefaldende. Inden længe havde de stablet et projekt på benene, som senere skulle blive kendt som Peak Performance.

     Tøj fra Peak Performance er lavet ud fra 3 kerneværdier

     Hos den svenske sportstøjsgigant er det vigtigt at holde sig jordnær og altid have både hjerte og hoved med i designet. De er yderst opmærkesomme på at alle deres produkter er udviklet ud fra deres 3 kerneværdier, som egentlig repræsenterer de 3 stiftere. Grundværdierne er lidenskab, sammenhold og vindermentalitet. Igennem disse begreber formår Peak Performance at fastholde et fokus i deres måde at håndtere design og identitet på, som altid gør dem aktuelle inden for deres store kærlighed til de vilde sportsgrene og ekstreme vejrforhold. Man forsøger altid at skabe de bedste produkter med den højeste kvalitet, samtidig med at produktudviklingen af funktionelle detaljer, er med til at sætte nye standarder for udstyr i ekstreme forhold.

     Vær klædt på til alle situationer med en Peak Performance jakke

     Det høje fokus på funktionalitet gør tøj og jakker fra det svenske tøjmærke, aktuel til langt de fleste hverdagssituationer, såvel som aktiviteter med højere intensitet. Lever du et særligt aktivt liv, vil dette tøjmærke være uundværligt for dig. Det bør alle dage være et fast inventar i enhver herres garderobe. Er du iklædt en jakke og trøje fra Peak Performance er du klar på alt hvad verden kan finde på at smide imod dig. De varme hoodies kan anvendes til hverdagsbrug med et par jeans og på grund af deres simple, klassiske design går de fantastisk til anledninger, hvor du skal føle dig komfortabel, men stadig velklædt og stilfuld. Dette tøjmærke udstråler det hele!.

     Kaufmann.dk har det bedste fra Peak Performance trøjer og hoodies

     Grundet det store arbejde og den mængde sjæl, som er lagt i design, funktionalitet og kvalitet af produkterne besidder det svenske tøjmærke en helt særlig evne til aldrig at gå af mode. Peak Performance hoodies, jakker og huer er et sikkert valg til din garderobe. Hel-farvede trøjer og jakker i et klassisk design, gør dem optimale i stort set alle kombinationer og er derfor et must-have. Hos Kaufmann.dk giver vi dig mulighed for at iføre dig tøj af højeste kvalitet, som er optimale i alt slags vejr.