END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

PBO | Philosophy Blues Original

PBO
PBO
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
   • 0 Varer fundet

     Philosophy Blues Original

     Dette danske brand har lige fra starten været frontløber for det simple og ligefremme look. Med en sikker filosofi har de skabt herretøj med æstetisk elegance og sofistikeret innovation, der tilsammen giver et stærkt udtryk til den klassiske og ungdommelige mand. PBO laver blandt andet jakke, bukser, blazer, t-shirt og sko – og alt sammen henvender det sig til manden, der har alt. Brand’et arbejder desuden ud fra en stærk filosofi om at klæde sig med en klassisk elegance til en nogenlunde pengepung – uden at gå på kompromis med kvalitet. Tøjet til mænd har et klassisk udseende, men alligevel et ungdommeligt snit, der gør, at brand’et har vokset sig til en position i fronten af dansk mode.

     Elegance og kreativitet med PBO jakke, bukser og sko

     Materialevalg og design følger en filosofi om kreativitet, elegance og alligevel et afslappet look, der gør, at forbrugeren føler sig sikker og tilpas i tøjet fra det danske brand. Siden 1994 har de været dedikerede i at skabe et magtfuldt og højt-profileret brand – og alligevel har de været bevidste om, at brand’et ikke er bedre end dets produkter, visioner og ikke mindst medarbejderes kompetencer. Derfor har virksomheden lagt stor energi og fokus på netop disse 3 faktorer, hvilket har været med til at skabe et stærkt fundament for en stor succes. Dette må også siges at være grunden til, at der på ingen måde er tale om et døgnfluefænomen, men snarere et brand, der er kommet for at blive. 

     PBO blazer og t-shirt – god dansk kvalitet, når det er bedst

     Udover det kraftfulde udtryk, der på én og samme tid signalerer business og casual i et ungdommeligt udtryk, er der med PBO t-shirt, blazer, jakke, bukser og sko også tale om høj kvalitet. Der er således lagt stor fokus på materialevalg og bearbejdning af disse for at opnå en høj kvalitet og ligeledes en god pasform og komfort. Snittet er lagt efter den moderne mand, og med det formål at fremhæve mest mulig maskulinitet på en elegant, klassisk og dog ungdommelig metode. Du er derfor ikke bare garanteret et lækkert design, men også en utrolig lækker kvalitet, der kan holde til mange vaske uden at falme eller blive kedelige.

     Find PBO online hos Kaufmann.dk

     Hos Kaufmann.dk er vi stolte over at kunne tilbyde et bredt og varieret udvalg af PBO online til vores kunder. Vi er selv blevet meget fascinerede af det stærke udtryk og kombinationen af elegance, casual og ungdommelighed i deres styles, hvorfor vi også håber, at PBO blazer, jakke, bukser mm. vil falde i din stil. Om ikke andet er du mere end velkommen til at lade dig inspirere og friste her på siden, hvor vi også løbende vil opdatere med nye styles og trends fra det danske, populære brand. På den måde kan du være sikker på altid at være opdateret med det nyeste nye.