END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Ellesse

Ellesse
Ellesse
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
   • 0 Varer fundet

     Ellesse er italiensk design, der går mange år tilbage

     I 1959 grundlagde Leonardo Servadio virksomheden Ellesse i Italien. Virksomheden blev dannet, fordi Leonardo ikke kunne finde skitøj, der matchede hans ønsker, så i stedet valgte han at designe sit eget. Han døbte virksomheden ud fra sine egne initialer L og S, elle-esse, og med den brød han grænserne mellem mode og sport. For Leonardo handler sport om at have det sjovt med sine venner, det handler om stil og om flair. Selvom Ellesse startede inden for skisportens verden, så udviklede det sig sidenhen til alskens sportstøj.

     Brandet der er kendt for sine farver og halvmåne-logo

     Ellesse er især kendt for deres mange farver og deres logo formet som en halvmåne. Deres logo skal faktisk forestille spidserne af et par ski samt et tværsnit af en tennisbold, som alt sammen skal symbolisere brandets arv. Ellesse var én af de første virksomheder til at sætte logoet udenpå tøjet, og det er efterfølgende blevet kopieret af mange andre store virksomheder. Ellesse har som nævnt rødder tilbage til 1959, og var især populært i 1970’erne. Mange vil dog mene, at de fået et stort comeback inden for den seneste tid, hvor det har lykkedes dem at kombinere det klassiske sportstøj med street fashion.

     Ellesse er en seriøs sportssponsor, der elsker farver og sjov

     Gennem tiderne har Ellesse sponsoreret et hav af forskellige store sportsbegivenheder og hold, heriblandt det italienske landshold, som vandt VM 1982 samt Ferrari F1 teamet og Alain Prost samme år. Selvom de har været seriøse med at sponsorere alverdens sportsstjerner og hold gennem tiden, så er det en virksomhed, der bestemt ikke er selvhøjtidelig – de har intet imod at have det sjovt, og de sætter pris på at være farverige og leve i nuet. Selvom Ellesse har været lidt uden for billedet i nogle år, så har de genopfundet sig selv og vundet sig vej ind på markedet for sportstøj igen.

     Et ældre brand, der formår at vinde sig ind på markedet igen

     Du har sikkert lagt mærke til, at Ellesse har genvundet plads i det danske gadebillede gennem de seneste år, og det er der en grund til. De har virkelig gjort sig umage og skabt en fed kombination af klassisk sportstøj og street fashion, så de igen har fundet en vej ind i forbrugernes hjerter. Det er fedt at se, at de fortsat kan følge med udviklingen, og vi hos Kaufmann er især vilde med deres nyere kollektioner. Ellesse udstråler både klassisk sportstøj men med et twist af rå charme, der kan være med til at style ethvert outfit. Det kan styles med mange forskellige pieces, lige gyldig om du vil nedtone dit hverdagsoutfit på kontoret eller dress-up dit træningstøj i fitnesscenteret. Se det store udvalg af Ellesse online hos Kaufmann.dk.