END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Birkenstock

Birkenstock
Birkenstock
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
   • 0 Varer fundet

     Birkenstock Arizona – Moderne sandaler til mænd

     Der er ingen tvivl om, at Birkenstock er kendt for deres klassiske og modebevidste modeller med særpræget fokus på komfort. Arizona modellen er den mest solgte Birkenstock-sandal både til mænd, kvinder og børn, og den findes i mange forskellige farver og materialer. Det er en klassisk og moderigtig sandal, som i mange årtier har været et musthave blandt mange, og det har bestemt ikke ændret sig. I dag spottes sandalen overalt i verden og i forskellige sammenhænge. Fælles for det er, at det altid ser moderigtigt og flot ud. Du finder med garanti et par Birkenstock Arizona sandaler, der matcher netop din stil og dit behov online hos Kaufmann.

     Arizona modellen er indbegrebet af Birkenstock

     Der er ingen tvivl om, at Arizona er indbegrebet af Birkenstock samt et verdenskendt stilikon. Princippet og designet bag sandalen er det samme, som det har været i fire årtier, men sandalen virker lige så moderne, som den altid har gjort. Birkenstock Arizona modellen har to remme på tværs, som kan indstilles, så de kan tilpasses netop din fod. Arizona sandalen sidder godt på foden og falder derfor ikke så let af din fod. Fodsengen i skoen er anatomisk formet og holder dermed foden på plads selv under lange gå-strækninger. Foruden det høje komfortniveau kan sandalen matches til stort set alt, ligegyldig hvilken mand du er, så finder ud med garanti en model, der passer til dig her på siden.

     Birkenstock familien viser stor hengivenhed til sko

     Hele Birkenstock’s success er baseret på en helt speciel hengivenhed til sko generelt samt det yderst kvalitetsbevidste håndværk, der ligger bag ortopædiske sko. Virksomheden er bygget op af familien af samme navn, som på mange måder har sat sine spor i historien inden for fashionabelt og komfortabelt fodtøj. De ved, hvad de snakker om, og har igennem generationer opbygget virksomheden ud fra deres viden og kompetencer om skomageri og fodortopædi. I 1963 blev den første fleksible sandal med dyb fodseng lanceret, og dannede grundlaget for komfortskoen, som vi kender den i dag.

     Find din Birkenstock stil online hos Kaufmann

     Der findes Birkenstock Arizona sandaler til mænd i mange forskellige modeller og materialer. Derfor kan du også med garanti finde et par til både arbejde og fritid, indendørs såvel som udendørs. Du kan vælge en model, der fremstår som et modebevidst statement og matche det til et casual lige såvel som business look. Det er en alsidig sandal, og Arizona kan styles præcis, som du vil, lige gyldig om det skal symbolisere en bestemt livsstil, være en moderigtig provokation eller bare en sandal, der ikke kan matches af andre. Hos Kaufmann anbefaler vi, at enhver modebevidst mand har et par Birkenstock Arizona på deres skohylde, ligegyldig om de bruges på kontoret eller til gåture rundt i byen.