END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Mason's

Mason's
Mason's
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
   • 0 Varer fundet

    Mason’s – italiensk mode

    Hos Kaufmann finder du altid et stort udvalg af smart herretøj i høj kvalitet fra anerkendte brands. Brandet Mason’s er ingen undtagelse. Her har du et italiensk modebrand hvor kvalitet, humor, godt håndværk og livsvitalitet er godt og grundigt kombineret. Det giver dig stilsikre modeller, der kan bruges af mange aldersgrupper. Se udvalget af Mason’s chinos her på shoppen.

    Mason’s Chinos

    Som det ofte er tilfældet med italiensk mode, så finder du med dette brand lækre styles, der er som skræddersyet til den moderne mand. Snit, stoffer og kvalitet er i top og som kun italienske brands kan gøre det, så leges der med forskellige materialer på den mest elegante måde. Her på shoppen finder du et udvalg af klassiske men stadig moderne Mason’s chinos, hvor der er fokus på et nutidigt snit og spændende detaljer, så som baglommer i en anden nuance. Vælg mellem flere forskellige stoffer. Vi har både ensfarvede og ternede Mason’s chinos.

    Forte dei Marmi

    Mason’s stammer fra den lille eksklusive italienske badeby Forte dei Marmi på Italiens nordvestkyst. Forte dei Marmi emmer af hygge, sol og sommerstemning med lækker badestand. Byen er hjemsted for billedkunstnere og rigmænd og brandet Mason’s har da også referencer til begge dele i sine kollektioner. Byen Forte dei Marmi er et eftertragte feriested med mange eksklusive butikker, restauranter og hoteller og det er den dyreste badeby i hele Toscana. Byen har omkring 8.000 fastboende og antallet tre-dobles i sommerferien hvor turister flokkes til stedet. Med sin kun 2 km bredde er byen en lille perle med en helt særlig atmosfære.

    Køb Mason’s chinos online her

    Få en bid af den italienske charme og eksklusivitet hjem til dig selv med et par Mason’s chinos. De kan styles på et utal af måder med skjorter, blazere, poloer, t-shirts, sneakers eller et par cool chelsea-boots. Dress dem op til en tur i byen eller hold dem casual til hverdagslokket. Kig dig rundt på shoppen og lad dig inspirere af vores store udvalg af kvalitetsmærker og styles.