Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Napapijri

Napapijri
Napapijri
Beklager... Vi forhandler desværre ikke dette brand længere hos KAUFMANN
   • 0 Varer fundet

     Napapijri

     Dette lækre sporty brand stiler langt højere end bare at designe og producere jakker, sko og veste. Historien går nemlig tilbage til fortællingen om frygtindgydende polarekspeditioner og tilbage til de helte, som troede på, at bevarelsen af jordkloden var en moralsk pligt. Hvis man kondenserer alt dette ned til et enkelt brand kondenserer brandet ned i funktionelt tøj i et lækkert, sporty design til den aktive mand, der stiller store krav til sit tøj. Herrebeklædning fra dette mærke er således ikke bare et svar på spørgsmålet om, hvordan man skaber luksuriøs og eftertragtet herremode. Nej, brand’et her stiler langt højere end bare mandemode, og giver svaret på et moralsk verdenssyn indpakket i lækre Napapijri jakker, sko, t-shirts, sweatshirts, hue, polo og meget mere.

     Napapijri jakke og vest til den moderne mand på farten

     Dette brand er historien og mindet om gamle ekspeditioner og modige helte drevet af passion for ukendte og uopdagede territorier i svimlende minusgrader. Virksomheden startede derfor ud for 25 år siden med at designe og producere rygsække og tasker med stor teknisk nytænkning, som i dag går igen som en rød tråd gennem alle deres styles som fx Napapijri blazer, hue, bælte, caps, skjorte og meget mere. Det ses især i materialevalget, der er skabt til aktivitet og stor bevægelighed og som skaber de optimale betingelser for begge dele. Derfor henvender brand’et sig til den moderne og dynamiske generation af dedikerede, nysgerrige og selvstændige mænd på farten.

     Napapijri er sko, jakker, veste, sweatshirts mm. til den bevidste mand

     De helte, som dette mærke er skabt med henblik på at mindes, er helte, som troede på, at sikringen af vores jord var en moralsk pligt. Den moralske pligt er stadig til stede, og tøjet emmer af disse betydningsfulde værdier – værdier som, når alt kommer alt, er noget vigtigere end herremode. Til trods herfor er der dog på ingen måde gået på kompromis med moden, når det gælder Napapijri t-shirts, hat, skjorte, trøjer, polo osv. Designet er sporty og elegant på samme tid, og sikrer dig et moderigtigt look i hverdagen, på golfbanen eller på sejlturen, og samtidig giver det god komfort.

     Køb Napapijri tøj online lige her

     Kaufmann vil gerne slå et slag for det lækre tøj fra brand’et, som er af uovertruffen kvalitet og i et lækkert design. Deres stil er sporty og afslappet og henvender sig til den aktive mand, som - sagt med en moderne frase - ikke vil gå ned på udstyr. Du finder alt lige fra sko, jakker og bælter til jeans, sweatshirts og t-shirts, så lad dig endelig inspirere til et sporty og casual look. Derfor kan du herover se vores nøje selekterede valg af styles, så du kan købe Napapijri online til gode priser. Vi garanterer en hurtig levering lige til døren, ligesom vi altid er din garant for en sikker nethandel med høj service.