Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Stone Island

Stone Island
Stone Island
Stone Island
   • 0 Varer fundet

    Stone Island jakke - moderne referencepunkt

    Stone Island er kendt for at have redefineret den generelle forståelse af sportstøj ved at blive et symbol for ekstrem research af fibre og tekstiler, som anvendes sammen med et innovativt design og bliver til de ikoniske Stone Island t-shirts, Stone Island sweatshirts og Stone Island jakker. De er med det samme blevet et kultisk fænomen, som i dag stadigvæk har en stærk position på markedet som et moderne referencepunkt for yngre generationer. Stone Island har en unik evne til at arbejde med et ufærdigt stof gennem farvning og behandling, som de selv har skabt i deres farvelaboratorie. De har formået at udvikle mere end 60.000 forskellige farveopskrifter i deres afdeling, hvor de har leget med avanceret teknologi, erfaring og menneskelig kapacitet - alle sammen gode kvaliteter i denne branche!

    Stone Island T-shirt - Passion for tekstiler og perfektionistiske detaljer

    En Stone Island t-shirt er lig med casual tøj. Det hele startede tilbage i 1982 med, at Massimo Osti opdagede nye former for tekstiler og produktionsteknikker - og det kan vi takke hans nysgerrighed for. Siden dengang har verdensbrandet haft en passion for tekstiler og perfektionistiske detaljer, og med grund i italiensk fashion har de smarte Stone Island t-shirts og Stone Island sweatshirts fundet vejen til kundernes hjerte. Studier af uniformer og work wear har defineret tøjets funktionalitet og æstetik. Brandet designer sports- og casual wear sæson efter sæson til dig, der elsker casual tøj, der er kræset om - for det gør de. Det italienske brand har grund i en kultur af research, eksperimenteren, funktionalitet og brug, og det gør en Stone Island jakke til en jakke, der aldrig kun indeholder æstetik men altid en funktion.

    Stone Island jakker - intuition, iværksætterånd og kreativitet

    Hvis du ikke lige kan genkende disse Stone Island jakker eller Stone Island hoodies eller synes, du har hørt om brandet før, kan du holde øje med det næste gang, du ser fodbold fra England og resten af Europa. Det er nemlig meget brugt i forbindelse med den verden, og du vil ofte se det på de såkaldte ”casuals”, hvilket også hænger sammen med deres ambition om at genopfinde det begreb, der hedder ”casual wear”. Hvis du har set fodboldfilmene The Football Factory eller Green Street Hooligans, har du helt sikkert også set deres mærke, som er et kompas, der altid er placeret i venstre side. Stone Island jakker og Stone Island sweatshirts er perfekte eksempler på en typisk blanding af både intuition, iværksætterånd og kreativitet. Du får virkelig noget for pengene!

    Køb Stone Island tøj online hos Kaufmann.dk

    Hvis du vil have et eksempel på et materiale, som dette brand har udviklet, er det blandt andet nylon monofilament, som kommer af en vandfiltreringsteknologi. De er reflekterende og thermo-sensitive tekstiler, som skifter farve ved temperaturskift. Dette er bare en af de lækre materialer, som dette fede brand har stået for at skabe. Leder du efter Stone Island bukser eller Stone Island hoodie, så finder du det hos Kaufmann. Kig lidt videre i vores webshop efter Stone Island tøj eller kom forbi en af vores butikker, hvor vores dygtige personale står klar til at tage imod dig.