END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Hvordan genfinder du den gode stil?

Hvordan genfinder du den gode stil

På trods af sundhedseksperternes advarsler om, at Corona-pandemien langt fra er ovre, så har fremskridtene i vaccineplaner og regerings seneste udmelding om genåbningen af Danmark, bragt et velkomment lys forenden af tunnelen. De lange, krøllede lokker, der er blev kultiveret hos de fleste over de sidste 3 måneder, kan nu endeligt blive trimmet hos frisøren. Som et forfriskende bad, giver en nye frisure fornyet energi til sjælen. Vi er nu mentalt klar til de næste genåbninger af shopping centre, caféer og restauranter, der i de følgende uger bringer os tættere på den verden vi forlod for over et år siden.

Men efter et år med hjemmearbejde, zoom-middage og gåture iført træningstøj, kan alt andet end sweatpants føles for fint og for stift. Og selvom der er noget tiltrækkende ved at trække i dit hjemmetøj når du snart kan gå på restaurant igen, så går den ikke helt. Ikke kun på grund af sociale normer, men fordi et flot sæt tøj, ligesom en nye frisure, giver selvtillid og fornyet energi. Så, hvordan genfinder du den gode stil?

Hvordan genfinder du den gode stil

1. Mix it up

Glem alt om den tid, hvor stiletikette foreskrev, at formel og uformelle tøj ikke skulle blandes sammen. Verden har forandret sig, så ryst op i garderoben derhjemme eller tilføje nye styles fra vores forårsvare, som giver nyt liv til dit outfit. Kombiner en clean Paul Smith hoodie og en sporty overgangsjakke fra Parajumpers, med en par pæne chinos og hvide sneaks fra Monclér. Så længe det ser godt ud, så gør det.

2. Lær fra dit lockdown outfit

Det er klart, at vi efter et år på sofaen har vænnet os til komforten ved træningsshorts og sweatshirts. Hvis du ikke har fået udskiftet dit ”hjemmesæt” til noget nyt endnu, så finder du et kæmpe udvalg af diverse sweatsuits her. Tænk over hvordan du kan mikse et sæt op med andre ting du har i garderoben, så det fremadrettet ikke kun kan bruges inden for hjemmets fire vægge.

3. Genfind din personlige stil

Hvis du nogensinde har haft følelsen af, at et sæt tøj ville se godt ud på dig, men du var bange for at det var for anderledes i forhold til dit normale look, så er det en gylden mulighed for at prøve noget nyt af. Det er længe siden, at dine venner så dig i byen, og måske også længe siden, at du fysisk var på din arbejdsplads. Brug lejligheden til at arbejde nye elementer ind i din stil om det så er vilde t-shirts fra Phillipp Plein, printet t-shirts fra Polo Ralph Lauren, eller i den helt modsatte ende af skalaen, et suit fra Sand eller Hugo. Mulighederne er mange og vi står klar ude i butikkerne til at hjælpe dig på rette vej.