END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Hvordan styler man sine shorts?

Stilguide fra Kaufmann

Sol og sommer betyder shorts, men hvilke shorts skal man købe og i hvilke anledninger kan de bruges. Vi har samlet lidt forskellige modeller i en guide med nogle gode råd så du kan blive klædt godt på til sommer.

Se alle vores herre shorts her

Hvordan styler man sine shorts?

Det pæne chino-shorts look

Det kan være svært at holde de formelle standarder, når sommervarmen sætter ind. Men der findes heldigvis råd for dette ved det rette valg af materiale. Til det første look, har vi valgt et par sandfarvet chino shorts fra Tommy Hilfiger. Det er et par alsidige shorts, som du kan bære med de fleste ting til. For at få det lidt pænere look, har vi matchet dem med en hørskjorte fra NN07. Hørskjorten er den perfekte løsning til sommervarmen, da hør ikke er lige så tæt vævet som eksempelvis bomuld og er derfor mere luftende og let. For at gøre det endnu pænere, kan du sagtens smide en blazer udover skjorten og hvis looket skal være mere afslappet, kan du knappe en ekstra knap eller to op på skjorten.

Læs eventuelt mere omkring hør her.

Hvordan styler man sine shorts?

Et hverdagslook i naturlige nuancer

En af sæsonens helt store trends i år, er farvekombinationer i naturlige nuancer. Man kan fristes til at kalde det ”safarilooket”. Til dette look har valgt et par armygrønne cargo-shorts fra C.P. Company og sat dem sammen med en sandfarvet t-shirt, army-farvet crossover taske og skjorte fra samme brand. Det er et look der kan fungere til de fleste begivenheder og derfor et godt hverdagslook. 

Hvordan styler man sine shorts?

Det praktiske look med et par sweat-shorts 

BOSS har de seneste par sæsoner været gode på forskellige former fra sweat-shorts og denne sommer er ingen undtagelse. De har til denne sommer leveret en kollektion med et rundt BOSS logo i forskellige styles, som passer perfekt til et lidt mere sporty/praktisk look. Vi har valgt at matche disse sweat-shorts med en logo t-shirt og logo zip sweatshirt fra samme kollektion. Da dette look er meget afslappet anbefaler vi, at det bruges derhjemme, til og fra træning eller på køre/flyveturen i sommerferien. Det bliver ikke mere behageligt end dette, så hvis du gerne vil gå sommeren i møde i en afslappet stil, er dette de perfekte shorts for dig.

Hvordan styler man sine shorts?

Ingen ferie uden badeshorts

På alle ferier er det essentielt med et par gode badeshorts og det største no-go der findes i forhold til shorts, er at møde op ved poolen/stranden i et par slidte sportsshorts. Find de perfekte badeshorts i god tid, så du finder nogle, som passer din krop bedst muligt. Badeshorts må gerne være lidt kortere end dine normale shorts og det ses typisk også i det udvalg vi har. Vi anbefaler at badeshorts bruges når man er ved stranden eller ved poolen og ikke andre steder end dette, og hvis du på ferien skal ud at spise eller på gåtur rundt til forskellige seværdigheder, er det essentielt, at du har pakket et par ”pænere” par shorts til dette. For at looket til og fra stranden ikke bliver for afslappet, har vi valgt at style disse badeshorts fra BOSS med deres klassiske paddy polo.

Vi håber vores guide har hjulpet dig til at finde dine favorit shorts til sommeren, du kan se hele udvalget i vores butikker eller her på siden.

Shop Shorts

Shop Shorts

<
>