Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Hvilken dunjakke skal du købe til vinter?

Vinteren nærmer sig og det er tid til at investere i din nye dunjakke, eller et alternativ med syntetisk materiale. Alle har prøvet at fryse, når man opholder sig ude i længere tid og netop derfor, er dunjakken dit bedste våben mod at holde varmen igennem hele vinterhalvåret. Vi har samlet et udvalg af vores dunjakker herunder og beskrevet dem med funktioner, så du kan vælge din jakke med omhu.

Hos Kaufmann mener vi ikke, at du skal gå på kompromis med dit køb. For ved at investere lidt ekstra i dit overtøj kan det holde i flere sæsoner, og vælger du en tidløs model, er du også sikker på, at den aldrig går af mode. På den måde kan du være klædt lækkert, smart og varmt på sæson efter sæson.

Se vores udvalg af dunjakker her

Which puffer jacket should you buy for the winter?

PARAJUMPERS Shedir Down Jacket 172966

Denne model fra Parajumpers har ekstra længde, hvilket er perfekt til de lange gåture, når vinteren virkelig bider. Det er en dunjakke med 90% andedun og 10% andefjer, Parajumpers jakker anvendes af den 210. redningsskvadron med hovedsæde i Anchorage, Alaska, som er specialtrænet til at klare sig i ekstremt vejr. Derfor er Parajumpers jakkerne også i højeste kvalitet.

Parajumpers er kendt for deres eksklusive og elegante jakker, som kan holde dig varm hele vinteren. Går du efter en vinterjakke i den varmeste, mest komfortable og funktionelle kvalitet? Så anbefaler vi, at du tager et kig på de elegante Parajumpers jakker.

Deres innovative og funktionelle styles er produceret i en udsøgt kvalitet og med en eminent pasform. Hos Kaufmann har vi samlet det bedste udvalg af de luksuriøse jakker – det her er toppen af poppen, når vi taler om overtøj.

Se hele udvalget fra Parajumpers her

Vilken dunjacka ska du köpa inför vintern?

BOSS J_Vanta Vinterjakke 173175

Hvis du ikke er til dun, kan denne jakke fra BOSS være et godt alternativ. Den har looket, men er foret med 100% genanvendeligt polyester, som gør dette til en bæredygtig jakke. Den har et shiny look, der gør at den larmer lidt mere end en traditionel sort jakke. Denne jakke er til dig, som ønsker kvalitet og lækkert design, men hvor der også er tænkt over bæredygtighed.

Du kender helt sikkert til de eksklusive styles fra BOSS, som er det sikre valg hvor du aldrig går galt i byen. Dette samme gælder deres herrejakker, hvor du finder et stort udvalg af overgangsjakker og vinterjakker.

Hos Kaufmann er vi helt vilde med jakker fra BOSS, og denne er ikke en undtagelse. Her får du det bedste fra begge verdener med det stilrene look og høje kvalitet. BOSS forstår virkelig og levere de bedste vinterjakker til herre sæson efter sæson.

Se hele udvalget fra BOSS her

Which puffer jacket should you buy for the winter?

EA7 6KPB33 dunjakke 172642

EA7 leverer hvert år et stærkt udvalg af dunjakker og i år er ingen undtagelse, er du på udkig efter noget med lidt mere kant, er denne jakke med camo-look det helt rigtige valg. Den består af 90% andedun og 10% andefjer og har aftagelig hætte.

Det eksklusive tøjmærke EA7 er kendetegnet ved deres exceptionelle standarder, når det kommer til kvaliteten og designet af deres styles. Dette er ingen undtagelse, når det gælder deres herrejakker. EA7 formår at genskabe den behagelige kvalitet fra deres sweatshirts i deres jakker. Derfor er vi slet ikke tvivl om, at du kan finde den perfekte jakke fra lige præcis dette brand.

Hos Kaufmann er vi stolte over at have EA7 på vores hylder, og vi har udvalgt de bedste jakker, så du har et stort udvalg, men altid ved at du aldrig skal gå ned på kvaliteten.

Se hele udvalget fra EA7 her

Vilken dunjacka ska du köpa inför vintern?

C.P.COMPANY DD Shell Dunjakke 173108

Denne letvægtsjakke fra C.P. Company består af 95% andedun og 5% fjer. I hætten er deres signatur goggles, der kan tages frem hvis man ønsker det.

Vi er store fans af det eksklusive udtryk, som denne jakke har. Denne dunjakke er til dig, som ikke vil på kompromis med kvalitet og funktionalitet.

C. P. Company er særlig kendt for deres lækre og behagelige trøjer og hoodies, men du skal ikke tage fejl, når det kommer til deres herrejakker. De gør aldrig noget halvt, og der bliver aldrig sparet på materialer som sikrer den helt rigtige kvalitet og komfort.

De er særlig kendt for deres Goggle-design, som de har valgt at tilføje til denne dunjakke. Vi er vilde med de ekstra detaljer, som C. P. Company formår at skabe til deres populære styles.

Se hele udvalget fra C.P. Company

Which puffer jacket should you buy for the winter?

ICELAND Butcher Vindjakke 171692

Denne jakke fra Iceland er ligesom jakken fra BOSS foret med syntetisk materiale, den har en aftagelig hætte og er udført i et behageligt slidstærkt materiale. Jakken er meget enkelt i looket, men har mange gode detaljer omkring lommer og hætte.

Er du på udkig efter din næste vinterjakke, så du er kommet til det rigtige sted. Iceland er et lidt mindre brand hos Kaufmann, men det betyder ikke at deres styles ikke kan måle sig med de andre. De leverer altid stilrene jakker til flere af årets sæsoner, som aldrig vil gå af mode. Hos Iceland finder du et bredt udvalg af vindjakker, dunjakke, overgangsjakker og vinterjakke til herre.

Se hele udvalget fra Iceland

Vi håber at denne oversigt har gjort dit valg lettere, hvis ingen af disse jakker var noget for dig, kan du se hele vores udvalg af jakker her. Vi har et stort udvalg af herrejakker fra populære brands som Barbour, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Lacoste og mange flere. Her kan du finde jakker til hele sæsonen både vinterjakker, overgangsjakker, frakker og vindjakker. Du kan også vælge at besøge personalet ude i vores butikker og få en kyndig vejledning og gennemgang af vores store udvalg af jakker.

Shop jakker

Shop jakker

<
>