END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Hansen & Jacob

Hansen & Jacob
Hansen & Jacob
Hansen & Jacob

Vælg Kategori

  • 40 Varer fundet

  Hansen & Jacob herretøj

  Hos Kaufmann finder du et stort udvalg af smart og klassisk herretøj og det får du med garanti også med det lækre og eksklusive Hansen & Jacob herretøj. Dette brand har forstået vigtigheden af godt håndværk, flotte detaljer og ikke mindst en uovertruffen kvalitet. Netop derfor passer brandet Hansen & Jacob så godt ind i vores sortiment. Kig dig omkring på shoppen og lad dig inspirere af brandets italienske charme og skandinaviske stilsikkerhed.

  Kvalitet først og fremmest

  Kvaliteten betyder alt for brandet. Hver eneste lille detalje spiller en vigtig rolle is Hansen & Jacob produkterne. Brandet samarbejder med de bedste italienske, portugisiske og spanske væverier, så der er ingen billig produktion i Østen. Fokus er i stedet for lagt på ægte skrædderi og godt håndværk, som giver langvarige kvalitetsprodukter. Brandet blev grundlagt i 2005 af Johan Hansen og Jacob Twetman. To iværksættere der så en udfordring i at skabe en ny stil til den velklædte mand. Hansen o& Jacob er den uformelles førstevalg – en smuk blanding af stringent og elegant Skandinavis design kombineret med hovedkompetencen indenfor Italiensk håndværk og tradition.

  Hansen & Jacob – afslappet, stylish og klassisk

  Brandet Hansen & Jacob bringer stylish tøj med en smule farve, der fungerer som en naturlig bro mellem casual og formelt tøj. Klassisk i sjælen og mindsettet, men med en anderledes og mere nutidig tilgang. Ved at finde sine rødder i den ikoniske skole af Napolitansk skrædderi gør brandet det muligt at iklæde den moderne skrædderklædte mand i kvalitetstøj. Klædt til at føle sig personlig, sikker, afslappet og uformel men stadig stylish og klassisk. Invester i langtidsholdbare produkter med ægte håndværk bag sig og du vil ikke fortryde. Produkter fra dette brand er tøj, du bliver rigtig glad for.

  Køb Hansen & Jacob online her

  Virksomheden er en ung dynamisk virksomhed der opfordrer til ærlighed og ukonventionel tænkning. De har en inderlig tro på det de gør, og udviklingen og perfektionen af deres produkter er altid kernen af deres forretning. Hele vejen fra designbordet og ud til butikssalget er der en ægte form for teamwork og dedikation til fremgangen af Hansen & Jacob tøj. Brandet findes hos udvalgte forhandlere i Europa. Find dine favoritter her på shoppen. Kvaliteten er i top og det klassiske snit på det forskellige modeller gør dem brugbare i mange sæsoner frem.