Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Oxford skjorter

  • 36 Varer fundet

  Den klassiske Oxford-skjorte

  Det er svært at forestille sig en herregarderobe uden skjorter. De passer både til en mere stilet hverdag og til fest. En sand klassiker er Oxford-skjorten. Det specielle ved den er, at vævningen er tykkere og relativ løs, så den er mere fleksibel. Den simple lærredsvævning gør også, at stoffet får et mere uformelt udtryk. Den mest populære Oxford-skjorte er i lyseblå, men den men det lyserøde er også populær. En karakteristisk detalje er, at den skjorteflippen, der ikke bare er nedknappet, som på en almindelig model. I hvert fald i de klassiske modeller. Ønsker du at se både klassiske og lettere afslappet, så er Oxford-skjorten det perfekte valg. Hos Kaufmann har vi et stort udvalg af de nyeste modeller.

  Styles med Oxford-skjorter

  Der findes et utal af muligheder for styles. Vil du have et afslappet, sofistikeret hverdagslook kan du kombinere skjorten med et par jeans i klassiske farver. Den kan også kombineres med smoking og jakkesæt, når det er til en mere festlig anledning. Med en Oxford-skjorte får du en stilet klassiker, der passer til både job, fest og fritid. Du er sikkert på at passe ind med din stil hver gang. Du kan vælge mellem mange modeller og varianter. Desuden har vi forskellige farver, så du kan finde den model, der passer bedst ind i din stil og personlighed. For at toppe dit look kan du kombinere den med klassiske manchetknapper. Du kan se vores udvalg af manchetknapper her på webshoppen og i vores mange butikker.

  Inspireret af polospillere

  Historien bag klassikeren begynder i slutningen af 1800-tallet, og den handler om en amerikaner, der var på besøg i England. Her så han polospillere, der spillede i skjorter, der havde en nedknappet flip. Han var inspireret af det anderledes design, og han tog derfor idéen med hjem. Han ejede forretningen Brooks Brothers og få hurtigt sat designet i produktion. Nogle år senere var ”button down-shirten” klar til at blive lanceret, og den blev hurtigt et hit. Der er uvished om, hvorvidt de første Oxford-skjorter var lavet af oxford-stof, men én ting er sikkert. Stoffet og designet med den anderledes flip blev hurtigt forenet, og i dag er Oxford-skjorten et ikon, der kan findes i mange mænds garderobeskabe.

  14 dages fuld returret

  Mangler du en Oxford-skjorte i din garderobe? Så skal du ikke lede længere. Vi har et stort udvalg, så du helt sikkert kan finde en model, der passer perfekt til dig. Du kan både finde forskellige farver og mærker. Så skal du blot bestemme dig for, hvilken der passer bedst til dig og din stil. Er det til arbejds øjemed, kan du matche den op med en af vores lækre computertasker, så dit business look ikke er til at tage fejl af. Du kan købe dem direkte her på webshoppen eller i en af vores Kaufmann-forretninger. Og skulle du fortryde, har vi altid 14 dages fuld returret, så du kan bytte til en anden model eller farve. Vi holder os opdateret på de nyeste styles, så har du brug for råd om trends eller andet, er vi altid klar til at hjælpe.