Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Overgangsjakker

  • 116 Varer fundet
  48 af 116 Produkter

  Spørgsmål og svar

  Hvornår bruger man en overgangsjakke?

  Det kan være meget forskelligt hvornår man har brug for at skifte sommerjakken eller vinterjakken ud med en overgangsjakke. Oftest vil man begynde at bruge den omkring marts eller april, og igen omkring september og oktober måned.

  Hvilken type overgangsjakke er varmest?

  Hvis du er på udkig efter en varm en af slagsen, så vil vi anbefale at du overvejer en dunjakke eller en vindjakke. Dun er et godt materiale til at holde varmen, mens at en vindjakke kan holde den kolde vind ude.

  Hvilken overgangsjakke skal man vælge?

  Der findes mange forskellige typer fra mange forskellige brands. Hvis du gerne vil have et stort udvalg, så kan du opleve udvalget online på Kaufmann.dk. Vil du gerne prøve den på, så er du altid velkommen i én af de mange KAUFMANN butikker.

  Overgangsjakker til mænd

  Vi kender alle følelsen af, når foråret er på vej, og det er tid til at smide vinterjakken ind i skabet og find din lette og behagelig overgangsjakke frem. Det er altid en rar følelse, og hos Kaufmann vil vi gøre vores forsøg på at gøre den endnu bedre. Tag den på til et par stilfulde bukser, en t-shirts med print og dine yndlings sneakers. En herre overgangsjakke kan også bruges til de kolde sommeraftner, som det danske vejr også kan byde på. Hvis du har en sweatshirt indenunder, så kan du også holde dig varm helt hen i efteråret, mens du stadig kan have forårsfornemmelserne. Den perfekte sommerjakke er også oplagt til foråret, når temperaturen begynder at falde, så du stadig kan holde varmen i en jakke, som passer til sæsonen.

  Gør overgangsjakken til en del af din personlige stil

  En god overgangsjakke er en nødvendighed både til foråret og efteråret, derfor anbefaler vi dig at du finder én som du føler dig godt tilpas i. Vi har gjort os umage for at være de bedste indenfor herremode, derfor kan du være sikker på at du kun får en jakke i høj kvalitet hos Kaufmann. Det er vigtigt at vælge en i god kvalitet, da den gerne skal holde flere sæsoner og til alt vejr. Vi har et stort udvalg af overgangsjakker til mænd fra brands som BOSS, C. P. Company, Tommy Hilfiger, Moncler, EA7, Barbour og mange flere. Både en bomberjakke, en dunjakke, en frakke eller en vindjakke kan holde dig varm og føles lettere end en vinterjakke.

  Overgangsjakker – når vejret er sådan lidt ”midtimellem”

  Du kender det sikkert godt. Det er blevet for varmt om foråret til at beholde vinterjakken på, men det er alligevel for koldt til den tynde sommerjakke. Det samme scenarie udspiller sig, når efteråret kommer. Her er sommerjakken pludselig for kold, og det er for tidligt at hoppe i vinterjakken. Men der er heldigvis råd for dilemmaet: Overgangsjakken til mænd. Den er perfekt til vejret, når det ikke helt kan bestemme sig for, om det vil være varmt eller koldt. Vi har et stort udvalg til herre, så du kan være sikker på at der også er én som falder i din smag.

  Altid i den bedste kvalitet hos Kaufmann

  En overgangsjakke til herre skal kunne holde til lidt af hvert vejrmæssigt, så den skal være af den bedste kvalitet. Derfor har vi håndplukket de bedste modeller fra verdens førende brands, så du kan blive klædt moderigtigt på, når årstiderne skifter. Uanset hvilken du vælger, så er du garanteret den nyeste stil, der passer til herremodens trends lige nu, og selvfølgelig altid i det bedste design, så du kan få glæde af den mange år frem. Se vores stor udvalg her på webshoppen, eller besøg en af vores butikker og prøv dem på. Vi står altid klar med gode råd, så du kan finde lige den model, der passer til din stil.