Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Tracksuit trenden – årets nye hit

Tracksuit

Tracksuitets historie

Tracksuitets historie starter i 60’erne og 70’erne, og blev for alvor en del af gadebilledet i midten af 70’erne, hvor folk begyndte at bruge træningssættet som dagligdagstøj. Tracksuitet var blevet mainstream, og der blev arbejdet med pasformen og kvaliteter som fx bomuld, polyester og velour.

Hvis vi spoler tiden frem til 80’erne, dominerede sportstøjet gadebilledet med de såkaldte b-boys, der var iført et sportsbrandet tracksuits, Kangol kasketter og gyldne Casal briller. Billederne fra 80’erne er blevet taget frem fra arkiverne af flere store modebrands de sidste par sæsoner, for at finde inspiration til nutidens tracksuits.

Komfortabelt athleisure tøj

I 2010 opstod et nyt begreb; ”athleisure”. Komfortabelt og afslappet tøj, der egnede sig både til fitness centret og det såkaldte ”hjemmeoutfit”, et outfit som der var behageligt og bevægelsesfrihed i. En ny trendbølge blev sat i gang og denne trend satte alle de store brands i gang med at skabe deres form for athleisure tøj. Sporten har uden tvivl influeret denne trend og gjort, at et såkaldt tracksuit, næsten er blevet alle mands eje.

Dagens tracksuits er i den grad blevet opdateret så de kan fungere til alle anledninger, de findes i alle mulige designs og materialer, der ikke går på kompromis med komfort og funktionalitet.

Tracksuit

Hvordan bruger du tracksuit trenden?

Hvordan kan du bruge trenden? Kombiner dit tracksuit med et par minimalistiske sneakers og tilføj en kasket, der gør dit look dynamisk og forårsklar. Har du ikke lyst til at ligne en, der er på vej ud at løbe? Så kombiner dit tracksuit med en polotrøje eller skjorte for et mere casual look.

Hos Kaufmann har vi et stort udvalg af tracksuits fra Boss, Monclér, EA7, Polo Ralph Lauren  og mange flere. Vi står klar i butikkerne til at hjælpe dig, så vi finder et der passer dit behov.

Tracksuit