Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Klæd dig på til juledagene

Det er den mest vidunderlige tid på året, hvor familien samles og hyggen spredes. Midt i al julehyggen, findes julestressen med gavekøb, aftaler med venner og afslutninger af arbejdsdeadlines, hvilket får tiden til at gå virkelig stærkt. På trods af alt vanviddet, er der bestemt en ting at se frem til, når ferien rammer: Julefester. De kommer i alle former og størrelser, fra store julefrokoster på arbejdet, til de små familiesammenkomster, juleaften og enhver variation derimellem.

En ting er helt sikker: Juletiden er creme de la creme, når det kommer til mulighederne for påklædning. Til de festligheder der er i kalenderen, skal du vide, hvordan du klæder dig bedst på. Vi er sikre på, at du har udvalgt hyggetøjet til juledagene, men hvis du har brug for at skifte til et mindre hjemligt outfit, kan det være svært at finde ud af præcis, hvad du skal tage på. Her kommer den perfekte juleguide:

Klæd dig på til juledagene

Den fornemme jul

Til det formelle look kan du gå med et fuldt jakkesæt for at få det helt rigtige formelle look. Det er et af årets mange lejligheder, hvor man har muligheden for at tage et jakkesæt på. Jakkesættet skal selvfølgelig være højtidstilpasset. Vi leder efter en god kombination af varme farver og et grovere materiale, der er passende til vinterkulden. Det kunne eksempelvis være blå, grønne, nuancer af grå osv. der fungerer supergodt sammen. En tommelfingerregel at gå efter er, at mørkere nuancer fungerer bedst til de ”mere” formelle lejligheder, og lysere nuancer til de ”mindre” formelle lejligheder. Man kan aldrig gå galt i byen med et flot jakkesæt. Herunder er vores bud til det perfekte ”julejakkesæt”.

Se vores udvalg af habitter her

Klæd dig på til juledagene

Den afslappede jul

Det er jul, og du vil måske gerne have et mere behageligt outfit til den julefest eller formelle affære, du er blevet inviteret til. For at dit look stadig er klassisk og pænt, kan du kombinere et par jeans med en kraftig strik. Den kraftige strik giver et hyggeligt look, der er oplagt til de fleste julefester.

Se vores udvalg af strik her

Klæd dig på til juledagene

Den stilfulde blanding af fornem og afslappet jul

Her er du på udkig efter et outfit, der både kan bæres til julefrokosten med arbejdet og til juleaften med familien. En sikker vinder er en trøje eller cardigan over en skjorte, med et par stilede chinos. Matchet med et simpelt ur og nogle lækre sko, har du et vindende juleoutfit. Alternativet til dette, kan være en såkaldt ”overshirt”, som du bruger udover din skjorte, det er et godt alternativ til en blazer til de mere formelle lejligheder.

Se vores udvalg af overshirts her

Og sidst men ikke mindst, læg stressen til side og nyd juletiden med familie og venner. Glædelig jul fra alle os hos Kaufmann.