END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

3 DAYS WITH KAUFMANN

Hos Kaufmann sætter vi en stor ære i at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af herretøj online, så der er noget for enhver smag. Derfor har vi lavet en video, som viser tøj i forskellige stilarter og til forskellige lejligheder. Det betyder, at du i vores sortiment blandt andet kan købe herremode til det klassiske businesslook, den mere festlige stil, et afslappet hverdagsudtryk og meget, meget mere. Fælles for alt tøjet er, at vores dygtige personale har håndplukket det ud fra kravene om høj kvalitet, lækre materialer, flot design, tidens trends og god komfort.

Se videoen her

3 days with KAUFMANN

Businesslooket

For et godt businesslook er det først og fremmest vigtigt, at det er et outfit du er tilpas i, og som passer ind på din arbejdsplads. Vi har taget udgangspunkt i et pænere look med et jakkesæt fra Sand Copenhagen. Vi har valgt et jakkesæt, da det er meget alsidigt til også at style ned. Hvis man tager udgangspunkt i bukserne og fjerner blazeren, kan de styles med en skjorte, og til de lidt køligere dage med en strik udover skjorten.

Hvis man derimod tager blazeren på, kan den have et mindre fint look, hvis man bærer den sammen med en t-shirt og et par chinos. Vælg derfor et jakkesæt i en forholdsvis neutral farve, så du altid har muligheden for at kombinere den med resten af din garderobe. Til outfittet har vi desuden valgt et par loafers fra Sand Copenhagen, et par blue glass briller fra Messy Weekend, en stribet skjorte fra Stenströms og en lædertaske fra Tiger of Sweden.

3 days with KAUFMANN

Hverdagslooket

For os er et godt hverdagslook først og fremmest behageligt, det skal kunne fungere på farten og holde til de situationer, der opstår i løbet af en travl hverdag. Her har vi valgt et par jeans fra NN07, sneaks fra New Balance, kortærmet skjorte fra Polo Ralph Lauren, en t-shirt og en jakke fra Tommy Hilfiger. Et outfit hvor der er flere lag, som fungerer perfekt til de lidt køligere forårsmorgener, men som kan tilpasses med temperaturerne i løbet af dagen.

Get the look
<
>
3 days with KAUFMANN

En aften ude i byen

Skal du ud at spise, på date eller er du inviteret til et arrangement, anbefaler vi til en hver tid at du gør dit forarbejde, i forhold til hvad dresscoden er. Vi har valgt et mere casual gå-i-byen outfit, hvor der igen indgår flere lag, så man er fleksibel i forhold til vejret. I dette outfit finder du et par sandfarvede Sand Copenhagen bukser, sko fra Garment Project, en vest fra Barbour, solbriller fra Messy Weekend, en kortærmet skjorte og overshirt fra BOSS. Outfittet er stylet i neutrale ”jord” farver, som er en af de helt store tendenser i år.

Uanset hvad du leder efter, har vi et stort udvalg af herretøj online og i vores butikker, som vi håber du vil blive inspireret af.

Se videoen nedenunder