END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Hvad er forskellen mellem Barbour og Barbour International?

Barbour er en familieejet virksomhed drevet af 5. generation, og produkterne er stadig tidløse, klassikere af allerhøjeste kvalitet. Barbour er mest kendt for deres jakker, men laver også t-shirts, skjorter, caps, halstørklæder, handsker og sko.
Barbour

En unik familievirksomhed

Barbour så første gang dagens lys tilbage i 1894 på en markedsplads i England, og er den dag i dag en verdensomspændende virksomhed med succes i over 40 lande. Der er flere årsager til virksomhedens store succes, men en kombination af godt design og familievirksomhedens klare værdier har vundet forbrugernes hjerter. I dag bliver virksomheden drevet af 5. generation, og de garanterer stadig at deres produkter er høj kvalitet og har fokus på at designe tøj, der passer til enhver mands garderobe. Gennem årene har Barbour modtaget flere kongelige priser, som vidner om deres høje kvalitet og stilfulde design.

Barbour

Barbour International

I 1936, introducerer Duncan Barbour, en stor motorcykel entusiast og 3. generation af familien, en række one piece cotton suits, som han kaldte Barbour International. Det blev specifik udviklet til det internationale 6 dags løb (ISDT), der er en af de ældste off road motorcross løb der findes. Produktet blev så populært, at det stort set blev brugt af alle kørerne til løbet fra 1950’erne til 1970’erne.

Barbour

I dag står brandet alene og fik i 2018 deres egen side, der indeholder årtiers motorcykel historie med kollektioner der er inspireret af bikerlooket. De har taget de historiske styles og udviklet dem i nye kvaliteter, der præsenterer deres kollektioner, til en ny generation af forbrugere.

Barbour International kan kendes ved deres iøjnefaldende gule logo og deres designtilgang, der kommer fra motorcyklens historie. Vi har allerede modtaget deres forårskollektion der er tilgængelig i butikkerne og online nu.