END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

PS Paul Smith

PS Paul Smith
PS Paul Smith
PS Paul Smith

Vælg Kategori

  • 78 Varer fundet

  PS Paul Smith – luksus herremode

  Hvis du er på udkig efter stilsikkert tøj til mænd, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg fra den populære internationale designer, Paul Smith. Her finder du alt fra t-shirts, skjorter, sweatshirts, sko og meget mere fra PS Paul Smith. Hos Kaufmann er vi stolte over at have PS Paul Smith på hylderne, fordi vi ønsker at kunne tilbyde vores kunder de bedste nationale og internationale brands på ét sted. Paul Smith har altid haft en evne til at kunne forudse og endda skabe nye trends, og han mestrer at designe i humoristiske toner som ingen andre. Efter hans første tøjkollektion til mænd i 1976 er det kun gået én vej for den anerkendte designer.

  PS Paul Smith t-shirts og PS Paul Smith sweatshirts til herre

  Når du shopper t-shirts og sweatshirts fra PS Paul Smith, kan du være sikker på, at du får styles i en høj kvalitet og stilfuldt design. Vi har et stort udvalg af de populære Paul Smith t-shirts og Paul Smith sweatshirts online. Paul Smith t-shirts har ofte humoristisk print, som ikke ligner noget du kan finde andre steder. Han har fundet den perfekte kombination af enkle og detaljerede styles, derfor er vi sikre på at Paul Smith designer t-shirts for enhver smag. Gå på udkig i vores store udvalg af Paul Smith t-shirts online.

  Historien bag om PS Paul Smith

  Nogen forventer måske at en stor international designer har haft en stor interesse for mode gennem hele livet, men det er ikke tilfældet hos Paul Smith. Hans første bekendtskab med herremode startede, da han var 16 år gammel og arbejdede i et tøjmagasin, men han havde altid haft en drøm om at blive professionel cykelrytter. Dette blev der sat en stopper for, da han som 17-årig var ude for en ulykke, som resulterede i at Paul var indlagt i over seks måneder. Her mødte han nye venner, som gik på den lokale kunstskole i byen, som han boede i. Her fik han øjnene op for modeverdenen og design, og kort tid efter blev drømmen som cykelrytter skiftet ud med en karriere inden for herremode.

  Køb PS Paul Smith sko og sneakers online

  Efter at Paul valgte at gå med mode fremfor cykling som hans levevej, blev han butikschef, men kort derefter åbnede han sin egen butik. Her var det særligt de eksklusive Paul Smith sko, som kunderne var interesseret i. I dag er skoene stadig meget populære og du kan shoppe Paul Smith sko hos Kaufmann. Sko fra Paul Smith er kendt for at være i en høj kvalitet og eksklusivt design som holder sæson efter sæson. De klassiske Paul Smith sneakers passer perfekte til et par chinos og en t-shirts til hverdagsbrug. Hvis du gerne vil bruge dine sneakers til pænere brug, så anbefaler vi, at du finder et par stilfulde habitbukser frem. Vi har et stort udvalg af PS Paul Smith online, og vi opdaterer vores sortiment løbende, så du har det bedste udvalg lige her.