END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Brax

Brax
Brax
Brax

Vælg Kategori

  • 15 Varer fundet

  Brax bukser

  Hvis du er vild med tidsløse designs samt udsøgt kvalitet, når det kommer til herrebukser, ja så er du kommet til det rette sted. Hos Kaufmann forhandler vi bukser fra Brax til den kræsne og kvalitetsbevidste herre. Brax kan kendes på deres unikke evne til hele tiden at forny sig selv, samtidig med at de bevarer deres kendetegn. De har mange års erfaring med design og produktion af tøj til herrer, og det kommer tydeligt til udtryk, når man oplever den utrolige holdbarhed kvalitet, som gælder bukser fra dette brand.

  Kompromisløs kvalitet hos Brax

  Navnet Brax blev til i 1950, men forud for det løber en lang historie. Virksomheden kan nemlig dateres helt tilbage til året 1888, hvor Bernward Leineweber grundlagde en mindre herretøjsvirksomhed. Præcis 43 år senere blev virksomheden solgt videre til den tyske familie Tengelmann, og i midt 1930’erne havde den tyske herretøjsbutik status som en af de største og mest prestigefyldte i Berlin. Navnet Brax er inspireret af den latinske betegnelse for bukser som er ’braka’. Og netop bukser er da også et af brandets absolutte specialer.

  Brax jeans og chinos

  Brax må siges at være et af de absolut førende brands i Europa, når det kommer til design og produktion af bukser, chinos og jeans til mænd. Her har de virkelig deres spidskompetence, og sloganet ”Feel good in BRAX” er bestemt ikke en overdrivelse. Både bukser, chinos og jeans fra dette brand er utrolig behagelige at have på, og man føler sig nemlig rigtig godt tilpas i dem. Brandet benytter sig da også kun af de bedste materialer på markedet, og derfor vil man altid føle sig godt tilpas i et par bukser fra lige netop dette tyske brand.

  Brax bukser online hos Kaufmann.dk

  ”Want nothing but the best” er den attitude, som man skal have, når man køber nyt tøj til garderoben. Og det bedste får man virkelig, når man køber bukser eller jeans fra Brax. Hos Kaufmann.dk holder vi dig hele tiden opdateret med nye styles på markedet, så du kan blive rigtig godt klædt på. Hos Kaufmann vil vi yde den bedst mulige service til vores kunder, og derfor tilbyder vi gratis levering, når du køber noget her på siden. Derudover leverer vi også inden for 1-2 hverdage, så du kan have dine indkøb i hænderne så hurtigt som muligt. Velkommen til shopping hos Kaufmann.dk.