END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Sorte T-shirts

  • 98 Varer fundet
  48 af 98 Produkter

  Den klassiske, sorte T-shirt

  Det er svært at forestille sig en herregarderobe uden en sort T-shirt. Det er noget nær det mest ikoniske og udbredte stykke tøj, der findes til mænd. Den klassiske sorte bluse er et must i enhver mands tøjsortiment, fordi det kan kombineres på et utal at måder. Desuden passer blusen både til en dag på kontoret og mere festlige sammenhænge. Er det vinter og køligere i vejret, er en langærmet, sort T-shirt til herre det bedste valg. Er det i stedet sommer og varmere udenfor, så vælg i stedet en kortærmet bluse. En sort basic-T-shirt til herrer er så stilren, at du kan have den på til enhver anledning. Hav derfor et udvalg klar af forskellige modeller og design, så du er klar til både hverdag og fest med den rette stil. Du kan finde et stort udvalg af muligheder hos Kaufmann.

  Gode råd om styles

  En sort T-shirt til mænd kan matche stort set alt i din garderobe. Men det er vigtigt at følge nogle nemme huskeregler, så du ser helt stilren og moderigtig ud. Det er ikke ligegyldigt, om du køber en trøje, der er kropsnær eller ej. Hvis du skal bruge den under en skjorte, er det vigtigt, at den er kropsnær, så blusen ikke buler uhensigtsmæssigt ud under skjorten. Det samme gør sig gældende, hvis du vil have en kropsnær cardigan udenpå. En anden vigtig ting at være opmærksom på er, at hvis du skal have en åbenstående skjorte på, anbefaler vi, at du vælger en sort basic-T-shirt til mænd med en V-hals eller en dyb udskæring. De løse varianter passer bedre til en løsere cardigan eller sweatshirt.

  Den ikoniske, mørke farve

  Tøj i sort er et klassisk og traditionelt valg inden for herremode. Med sort tøj er der masser af muligheder for at kombinere tøjet med dit øvrige tøj. Uanset om det er jeans, chinos eller et par moderne cargo shorts. I et modebillede hvor der er skiftende styles og designs er en sort T-shirt herrer altid en del af moden. Man kan sige, at den er tidsløs. Tøj i kraftige farver bliver desuden mere og mere populære, men med en sort basic-T-shirt kan du i den sammenhæng skille dig ud, selvom du ikke lige tænker du. Den signalerer nemlig, at du har mod til at stå ved dig selv og ikke lade farverigt tøj larme og fylde. Du kan både have den på som et enkelt style i sig selv, og den kan nemt kombineres med tøj i flere farver.

  Køb sorte T-shirts til stilbevidste mænd hos Kaufmann

  Står du og mangler en sort T-shirt i din garderobe? Så er det kommet til det helt rette sted. Uanset om du skal bruge et tætsiddende sort T-shirt herre med lange eller korte ærmer, så har vi et stort udvalg til dig. Vi har de nyeste styles og følger med i de nyeste trends. På den måde er du sikret, at du altid er klædt på med stil, når du køber hos Kaufmann. Se vores udvalg online eller kig ind forbi i en af vores mange butikker. Vi står altid klar med gode råd og vejledning.