END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Hoodies

  • 97 Varer fundet
  48 af 97 Produkter

  Hoodies og hættetrøjer til alle mænd

  Hoodies og hættetrøjer er i dag meget populære. De kan bruges både som hverdagstøj, der signalerer en afslappet og street stil, mens det i dag også et modefænomen, fordi det bliver båret af nogle af de helt store stjerner, blandt andet inden for hiphop-miljøet. Sweatshirts med hætte kan bruges til meget af din øvrige garderobe. Det er oplagt at kombinere dem med et par klassiske jeans, fordi det giver et casual og råt look. Går du efter et mere sporty look, kan du kombinere dem med sweatpants i en anden farve, eller køre stilen ud og vælge et matchende tracksuit. Tit kan det også være rart at have et alternativ til skjorter i sin garderobe, og derfor vælger mange mænd en kombination af de mere afslappende hoodies til hverdag og skjorter til fest. Er du på udkig efter en hoodie eller hættetrøje til mænd, kan du finde et stort udvalg hos Kaufmann.

  Munke begyndte trenden

  Selvom man måske skulle tro, at hoodies til herre er en forholdsvis ny opfindelse, så kan man faktisk finde eksempler på trøjer med hætter flere århundrede tilbage. Hættetrøjer kan sporet tilbage til tiden med munke i klostre i middelalderen. Dengang blev de kaldt for kutter i stedet, men der er mange ligheder til de hoodies, vi ser i modebilledet i dag. Op gennem 1900-tallet er sweatshirt med hætte blevet mere og mere populære, og som det som oftest plejer at være, er trenden blevet stor i USA og sidenhen udbredt til resten af verden. Specielt i 1970’erne tog det fart i den amerikanske hiphop-kultur. Men også i mere mainstreamfilm som Rocky fra samme tid, så vi, at de populære sweatshirts var en stor del af outfittet. I dag er hoodies til mænd bredt udbredt og meget populære. Blandt andet fordi de passer til mange forskellige anledninger.

  Et stort udvalg

  Hoodies og hættetrøjer er i dag et must-have i mænds garderobe. Og den kan bruges uanset sæson. Den er oplagt, når det er køligere i vejret, fordi stoffet er forholdsvist tykt. Men en kølig sommeraften er den også perfekt til. For at få den nemmere af og på, kan du også vælge vores zip sweatshirts modeller. Hos Kaufmann har vi flere forskellige farver, styles, størrelser og modeller. De mere neutrale farver som sort og grå signalerer en casual stil, der er perfekt som hverdagstøj. Ønsker du at skille dig mere ud, kan du vælge de mere farverige styles. En anden måde at signalere personlighed og modebevidsthed på, er ved at vælge hoodies og hættetrøjer, hvor der er forskellige detaljer, som eksempelvis tryk, farver og logo eller ved at matche den med en moderne skuldertaske.

  Hoodies og hættetrøjer med 14 dages fuld returret

  Er du på udkig efter en hoodie eller hættetrøje til herre til at fuldende dit look? Så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af styles, farver og modeller, så du kan finde den sweatshirt, der passer perfekt til dig. Uanset om du ønsker en hættetrøje med lynlås, tryk eller noget helt tredje, så har vi lige den model, der passer til dig. Vi holder os opdateret på de nyeste trends, så du er sikret, at vi altid har de seneste styles på lager. Se vores udvalg online eller kig ind forbi i en af vores mange butikker. Vi står altid klar med gode råd og vejledning.