END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Spørgsmål og svar

Hvad er en turtleneck?

Sweatshirts og trøjer med turtleneck er en klassisk rullekrave, som man har kendt indenfor herremode i mange år. En rullekrave har ekstra stof ved halsen, som du kan rulle og dermed kan få din hals dækket. Det giver et elegant udtryk og varme.

Er en turtleneck varm?

De findes i forskellige materialer alt efter hvad dine behov er. Hvis du vælger en i uld, så kan du være sikker på at kunne holde varmen, også i de kolde måneder. Du kan også vælge en i et tyndere materiale, som f.eks. bomuld. Mange vil synes at en rullekrave varmer fordi den går højt op i halsen.

Hvad er forskellen på en turtleneck og en sweatshirt?

Den helt store forskel på disse styles er, at en turtleneck går højt op i halsen, mens en klassisk sweatshirt har en rund hals. Begge dele er et must i enhver mands garderobe, og du kan finde et bredt udvalg af begge dele hos Kaufmann.dk.

Den retro, men moderne turtleneck

Trøjer med turtleneck, også kaldet for rullekrave, er blevet brug i rigtig mange år, og faktisk kan man finde dem helt tilbage i 1400-tallet. I den moderne stil startede det dog med, at de blev en erstatning for den ellers mere traditionelle tøjstil til mænd, som bestod af bl.a. skjorte og slips. Gennem årene har der været meget delte meninger omkring turtleneck-trøjen til mænd, og mange har set den som et oprør mod den traditionelle stil. Man så helst at denne form for trøjer blev båret af atleter og andre sportsfolk på baggrund af den lidt arrogante og maskuline stil. Men fordi de er meget komfortable trøjer, så blev den over en årrække mere og mere populær og den fandt til sidst vejen ind i den moderne mands tøjskab. Derfor kan man godt sige at det er en retro trend der er kommet for at blive.

Rullekraver er perfekte til de kolde dage

Man kan få rullekraver i mange forskellige former og designs. Det der dog er kendetegnet ved dem alle, er den velkendte halskrave der skaber ekstra varme omkring halsen. Rullekraven er et klassisk stykke tøj til mænd der følger tendenserne i modebilledet. De har stadig en sporty baggrund og dette afspejler sig i looket og designet. Med en rullekrave er du sikker på, at du, især i efteråret og hen over vinteren, har et praktisk stykke tøj som på samme tid er meget moderne.

Turtlenecks er et must have til herre

Man kan godt sige, at en turtleneck-trøje er et must have for enhver mand. Det er en meget alsidig trøje, som du vil kunne bruge gennem mange sæsoner og du vil kunne sætte den sammen med både et par smarte slim fit jeans, et par chinos eller et par mere formelle bukser. Der er et bredt udvalg af forskellige turtlenecks til herre, som man kan vælge imellem, og på den måde variere sin stil. Du kan finde de ekstra tykke trøjer, som er lavet i tyk og lækker kvalitetsuld hvor du med sikkerhed kan holde varmen i de kolde vintermåneder. Du kan også finde den lidt mere moderne model som er tyndere og mere tætsiddende, og det er især denne model der er meget populær blandt mænd.

Køb rullekraver til herre hos Kaufmann

Med en klassisk rullekrave har du altid muligheden for at sammensætte et moderne outfit. Hos Kaufmann holder vi vores sortiment opdateret, så vi altid har de nyeste styles på lager. Så er du på udkig efter en ny rullekrave, så er du kommet til det rette sted. Vi følger tidens trends, og derfor har du altid det bedste udvalg af både trøjer,  bukser, T-shirts og meget andet. Er du i tvivl om din størrelse eller noget andet, så skal du ikke tøve med at kontakte os enten online eller i en af vores butikker over hele landet, vi står altid klar til at hjælpe.