END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Vinterjakker og vinterfrakker

  • 27 Varer fundet

  Hvornår bruger man en vinterjakke?

  Det er oplagt at bruge sin vinterjakke på kolde dage eller i kolde omgivelser. I navnet ligger også at det er en jakke man bruger om vinteren, da der her er sæson for sne og slud.

  Hvilken type vinterjakke er den varmeste?

  Den er god og varm, og er enten fremstillet i dun eller syntetisk. Her er dun bedst til at holde dig varm, men syntetisk er mere økonomisk. En vandafvisende vinterjakke med en god hætte og manchetter er afgørende for, at der ikke trænger vand og luft ind.

  Hvordan vasker man en vinterjakke?

  Hvis din vinterjakke er lavet af dun, kan du vedligeholde den ved at vaske den grundigt. Se først vaskeanvisningen i den, hvor der typisk står skrevet at mellem 30-40 grader på skåneprogram vil gøre den så god som ny.  Varme vinterjakker til herrer

  Er vinteren ved at stå for døren? Og er du klar til måneder med kulde? Hvis du ikke er helt klar endnu, så kan du hurtigt blive det med en lækker og varm vinterjakke til herrer. Men er den varm nok? Er den i god kvalitet? Og er det de nyeste styles? Selvfølgelig! Du kan kun forvente det bedste af det bedste her hos KAUFMANN. Vi sætter en ære i at klæde mænd på med den højeste mode lige nu, hvad enten det er parkajakker eller de populære dunjakker. Derfor udvælger vi det allerbedste fra verdens førende modebrands – også inden for vinterfrakker til herrer.

  Den allerbedste kvalitet hos KAUFMANN

  Det er selvfølgelig vigtigt, at din vinterjakke til mænd kan holde til vintre år efter år. Og det kan den kun gøre, hvis den er af allerbedste kvalitet. Vi garanterer, at du kun finder det bedste af det bedste inden for vinterjakker her hos os på shoppen og i vores butikker. Husk at du kan altid bestille direkte hjem til dig selv, og modtage pakken indenfor få dage.

  Herre vinterjakker fra de bedste brands

  En god vinterjakke til herre er en vigtig del af enhver mands garderobe, for når vinteren først rammer, så bruger man den hver gang, at man skal ud ad døren. Derfor er det vigtigt, at man er tilfreds med den hver sæson. Vi har udvalgt nogle af de brands, som forstår at levere vinterjakker til mænd som både er i høj kvalitet, behagelig pasform og stilfuldt design. Se udvalget fra BOSS, Gant, Parajumpers, C. P. Company, Save The Duck og mange flere. Alle vores brands og styles er nøje udvalgt, så du kan være sikker på at du har det bedste udvalg indenfor herremode.

  Korte og lange vinterjakker

  Det kan være meget forskelligt hvordan vores kunder foretrækker deres vinterjakke, derfor har vi et bredt udvalg af modeller. Skal du en tur i skoven og være aktiv, så vil vi anbefale, at du vælger en kort vinterjakke. Hvis du derimod skal være sikker på at kunne holde varmen hele dagen, så har vi et stort udvalg af lange modeller. Match din vinterjakke med et par varme støvler, en blød hue og par gode handsker, så kan du være helt sikker på at blive klar til de kolde måneder.