END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Læderjakker og Skindjakker

  • 2 Varer fundet

  Læderjakker til herre i alverdens designs

  En helt klassisk læderjakke til mænd fås i mange forskellige designs. Man kan finde de klassiske og mere neutrale jakker der passer til det mere nedtonede look, eller man kan finde de mere vovede designs der enten er mere kraftige i looket eller har forskellige lapper og frynser. Farverne varierer fra de helt sorte og mørke nuancer, brune nuancer til de støvede grå nuancer. Den store variation i både farve og design gør det muligt at finde en jakke der passer perfekt til ens personlige stil.

  Historien bag ...

  Det hele startede hos militæret, hvor læderjakken var en fast del af piloternes uniformer i tiden omkring 1900-tallet. Det var især de kraftige, og ofte brune, jakker som dengang også var kendt som de originale bomber jackets. I dag er det jakker som man især kender fra Top Gun filmen, hvor det også i filmen bliver understreget, at de har en god varme og høj kvalitet. Efter Top Gun filmen tog moden fart, og læderjakken havnede i mange klædeskabe over hele verden. Læderjakker til herre var med til at skabe en personlighed og et råt look i den moderne stil. Gennem historien har skindjakker været populære i mange forskellige former og både korte jakker, lange jakker og skindjakker med frynser og lapper har været en del af modebilledet.

  Invester i en ny læderjakke

  Køber du en klassisk læderjakke så er du sikker på, at den aldrig vil gå af mode. Læderjakker til herre bliver ved med at være en del af det moderne modebillede, og man kan altid sætte den sammen med mange forskellige looks. Det er en jakke der er perfekt som overgangsjakke eller til de kølige sommeraftener. Den er let at sætte sammen med enten et par smarte jeans, et par klassiske chinos eller noget helt tredje. En læderjakke er et alsidigt stykke overtøj og du kan være sikker på, at en klassisk læderjakke vil være en rigtig god investering og en fast del i den garderobe i rigtig mange år.

  Se udvalget af skindjakker til mænd hos Kaufmann

  Med en helt klassisk læderjakke får du et stykke overtøj, som du vil kunne bruge til rigtig meget. Hos Kaufmann sætter vi stor fokus på at have et bredt sortiment, så vi har noget til enhver smag. Så mangler du en ny skindjakke i enten det velkendte læder eller i ruskind, så kan du finde den her hos os. Vi har et stort udvalg af moderigtigt tøj til mænd og du kan finde alt lige fra moderne jeans og bukser til smarte jakkesæt og habitter. Har du spørgsmål til modeltype, styling eller størrelser, så kan du altid kontakte vores kundeservice som står klar til at hjælpe. Få vores kompetente rådgivning online eller hos en af vores butikker over hele landet.