Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Dunjakker

  • 40 Varer fundet

  Dunjakkens oprindelse

  Jakkens oprindelse er knap så idyllisk som man skulle tro. Dunjakken blev opfundet af Eddie Bauer, der fandt på at udvikle jakken helt tilbage i 1935, efter han var faldet i vandet imens han var ude og fiske. Den dag han faldt i vandet, bar han selv en uldjakke der sugede alt vandet til sig og frøs til is. Det var denne oplevelse der resulterede i, at Eddie ville udvikle en let jakke hvor man kunne holde varmen, og det skulle være med et andet materiale end uld. Det startede med en jakke der havde små lommer med dun, og dette blev senere til designet på den kendte dunjakke til mænd, som vi kender fra det moderne modebillede.

  Praktisk og moderne

  Når det er vinter, ser man dunjakken mange steder i gadebilledet. Det er en populær form for jakke der både er supermoderen og yderst praktisk på samme tid. Det er en meget populær jakke og den er elsket af både sportsfolk, folk i militæret og mange andre mennesker der har brug for at holde varmen i kolde perioder. Jakken fås i mange forskellige typer og designs, og der er både de helt kraftige jakker der passer til de helt kolde vinterlandskaber hvor man virkelig har brug for at holde varmen, men der er også de mindre kraftige dunjakker til herre, der bruges som de normalt og velkendte vinterjakker. Det er dog ikke kun om vinteren dunjakke anvendes. Der findes også de mere lette, og knap så kraftige jakker der passer perfekt som overgangsjakker om foråret og om efteråret.

  Jakkens dun

  Som jakkens navn også antyder, så bruges der dun til jakkens foring, og den dun der bruges, er oftest fra gæs og ænder. Der er stor forskel på hvilken dun der bruges i jakkerne, og mange jakker laves med dun der har et certifikat og mulighed for sporing. Det er for at sikrer, at den er dun der bruges er blevet produceret under kontrollerede forhold. Her er fokus på miljømæssigt forsvarlige forhold og hvor dyrene bliver behandlet ordentligt under hele processen. Dette gælder dog kun den helt klassiske og ”ægte” dunjakke, og mange andre jakker der ligner dunjakken, indeholder ikke dun.

  Køb dunjakker til herre hos Kaufmann

  Dunjakken er kendt for at være super anvendelig, varm og stadig let i designet. Så er du på udkig efter en ny vinterjakke til enten skituren eller den danske vinter, så har vi en jakke der passer. Vi holder vores sortiment opdateret med de nyeste trends og på den måde sikrer vi, at der er styles for enhver smag. Så mangler du en ny vinterjakke, et par nye jeans eller en ny skjorte, så kan du finde det her på siden. Kig rundt i vores forskellige kategorier eller kom ned i en af vores fysiske butikker over hele landet.