END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Bomber jakkens historie

Bomber jakken er en af de mest populære jakker blandt mænd. Som både læderjakken og de klassiske chinos, så stammer bomber jakken også fra militæret. Jakken stammer fra piloterne i militæret, hvor de var lavet i tykt læder så piloten kunne holde varmen og kvaliteten kunne leve op til den store kraft, som piloterne kunne udsættes for. Jakken havde en fleece-lining i kanterne for at man bedre kunne holde på varmen. Det er også denne fleece-lining der i dag afspejler den klassiske bomber jakke, som i dag har sådanne kanter omkring håndledet, halsen og ærmerne. Senere havde man i militæret mere brug for en jakke der var let, men som stadig varm, og derfor blev jakken videreudviklet til en model som man mener er forfaderen til den kendte bomber jakke som vi bruger i dag. Og netop letheden gør at bomberjakken også er en perfekt sommerjakke.

Den perfekte vintage jakke

En bomber jakke er ikke kun kendt under dette ene navn. Mange vil også kende jakkerne under navnet collegejakker, eller baseballjakker, fordi de er kendte fra amerikanske collegefilm, hvor de især bliver brugt af sport-typer. De forskellige navne afspejler også, at det er en sporty jakke. Selvom jakken er kendt helt tilbage fra gamle militærperioder og frem til moderne collegetrends, så er det stadig en jakke som man i dag vil kunne sætte sammen med forskellige moderne outfits. En bomber jakke til mænd er en vintage jakke som har rødder langt tilbage i tiden, men som stadig i dag er meget anvendelig. 

En jakke der passer til det meste

Det er helt sikkert en jakke der vil passe ind til enhver modetrend over hele verden. En klassisk bomber jakke til herre vil kunne fungere til et par klassiske jeans om foråret i USA, men også til et par moderne chinos i forsommeren i Europa. Den store alsidighed man har i denne form for jakke, gør også at det er en fast del af mange modebrands’ sortimenter. Jakkerne fås i et hav af forskellige designs, og du finder bl.a. de helt klassiske og ensfarvede modeller, jakker med læderlook eller jakker der er en blanding af en læderjakke og den klassiske bomber-model. Sæt bl.a. bomber jakken sammen med et par smarte jeans, en sweatshirt og et par sneakers.

Køb din nye bomber jakke til herre hos Kaufmann

Vi har altid et stort udvalg af smart herretøj, og du vil helt sikkert finde noget der passer til din egen personlige stil. Vi holder hele tiden vores sortiment opdateret med de nyeste styles fra de kendte brands. Så mangler du en ny bomber jakke? Så er du kommet til den rette webshop og vi har de nyeste styles på lager. Skulle du fortryde dit køb, så har du altid 14 dages fuld returret og du kan bytte både online og i vores fysiske butikker. Har du andre spørgsmål til vores styles, så skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice, som altid sidder klar til at hjælpe.