Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
Altid 14 dages returret

Frakker

Vælg Brand

  • 21 Varer fundet

  Frakker – Et bredt udvalg til den moderigtige mand

  Selvom overtøjet kun kommer på udendørs, så gør det det ikke mindre vigtigt i forhold til at se velklædt ud. Der er ingen tvivl om, at selv det mest gennemtænkte outfit falder til jorden på ingen tid, hvis du hopper i noget overtøj, der ikke matcher dit outfits standard. Det er her en ægte herre frakke kommer ind i billedet. Der er ikke noget mere elegant og flot end en velklædt mand iført en flot og stilren frakke. Der er dog mange forskellige modeller, som alle er rigtig flotte, og det hele afhænger af, hvilken stil du har. Vi har samlet et bredt udvalg her på siden, så du kan se dig omkring, og finde netop den, der passer bedst til dig og din stil.

  Det rigtige overtøj kan gøre den store forskel

  Det er klart, at hvis du gerne vil se gennemført velklædt ud, så gælder det også dit overtøj. Oftest er det, at købe en frakke, en lidt større beslutning end at købe en enkelt trøje, da det ikke er noget man investere i helt ligeså ofte. Det er som regel noget, du køber op til efteråret eller vinteren, så du har noget, der kan holde dig varm i kulden. Ofte skal den, du vælger dog også være flot og sidde godt på din krop samt være produceret i noget lækkert materiale. Det er alt sammen nogle overvejelser, vi har gjort os, da vi sammensatte dette udvalg af frakker til mænd. Derfor garanterer vi også at både design og kvalitet lever op til dine forventninger.

  Dit overtøj kan gøre det sidste for din stil

  Der er forskellige slags frakker, du kan vælge imellem, og den slags du vælger, afhænger i høj grad af, hvilken stil du har. Der findes de modeller, der har et look i retning af en trenchcoat, som kan matches med alt. Derudover er der også den helt klassiske uldfrakke, der både formår at holde dig varm og stilren hele efteråret og vinteren. Der findes modellerne med en høj krave, som du rigtig kan trække op under ørerne, og så er der dem med en mindre krave, som kræver et lækkert halstørklæde til. Du finder et bredt udvalg af forskellige slags herre frakker her på siden, så du er sikker på at finde noget, der matcher din personlige stil.

  Køb frakker online her hos Kaufmann

  Farven på din frakke spiller også en rolle for dit valg. Hvis vi fokuserer udelukkende på det stilrene look, så er det altid et sikkert valg med en sort eller grå frakke. Så er du sikker på, den kan passe til ethvert outfit, og den går ikke sådan lige af mode. Vi er i hvert fald fan af de simple og enkle modeller. Hvis du synes, det bliver for kedeligt, så er der mulighed for at vælge dem med mange knapper eller en fed lynlås, som giver nogle flere detaljer til dit outfit. Det kan også være, du vil have en med et ternet mønster, som kan give det hele et nyk op. Uanset hvad så vil vi meget gerne vejlede dig, hvis du har brug for det. Tag endelig kontakt til os, så hjælper vi dig gerne.