Stilguide om forårets jakker

Når vi taler om forårs herrejakker, er det altid en god idé at investere i en jakke, som kan holde i mange sæsoner. Kaufmann har altid et bredt udvalg af forårs herrejakker på hylderne, og det kan derfor være noget af en jungle at finde favoritjakken. Derfor giver Kaufmann dig her på siden, et overblik over nogle af de nyeste jakker der er leveret til dette forår.
Forårs jakker

En kold og klar morgen, der senere på dagen går over og bliver helt varm. Giver nødvendigheden for en forårs- eller overgangsjakke. Det er tid til at skifte den tunge vind- og vandtætte vinterjakke ud med et lag, der kan tage kulden uden at blive for varm.

Til denne sæson har vi en af landets største udvalg af forårsjakker og derfor, har vi valgt at fremhæve nogle af de bedste her, så du er klædt på til forårsmånederne. Hvad end du har behov for et sporty look eller klassisk look, så kan du finde det i vores butikker eller online.

Teknisk eller klassisk

Hvis du er på jagt efter et teknisk look, kan vi anbefale nogle af de styles der er landet fra C.P. Company, Inspirationen til udtryk og snit finder designeren Massimo i gammelt militært udstyr, ældre arbejdstøj samt i sportens verden. Der er blevet fornyet og udviklet til produkter med høj teknisk kunnen.

Læs mere om C.P. Company her.

Hvis looket på din forårsjakke skal være mere klassisk, vil Barbour være et godt bud. Barbour jakken er en klassisk beklædningsgenstand til såvel gentlemanden, godsejeren samt gadedrengen. Blåstemplingen af Barbour jakken var, da Daniel Craig bar den ikoniske Wax Jacket på i rollen som James Bond i filmen ”Skyfall”.

Læs mere om Barbour her.

Fælles for de forårsjakker vi har valgt at fremhæve er, at de er lette og beskytter mod vinden. Det er vigtigt at når du køber din forårsjakker, at du finder en der passer til de behov du har i hverdagen og den fungerer, med et eller flere lag under. Så du kan regulere din kroptemperatur, når vejret skifter.

Forårs jakker

Gode råd omkring din forårsjakke:

Jakkens skuldre må ikke hænge ned over dine egne skuldre.

Køb en klassisk forårsjakke i en diskret farve, som kan holde i mange sæsoner.

Sørg for at pleje din jakke efter anvisningerne - det betaler sig.

Se hele vores udvalg her.

Forårs jakker