END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage
END OF SEASON - Spar op til 50% | Shop her
Gratis levering i DK ved køb over DKK 499
Klimakompenseret levering: 1-2 hverdage

Henrik Dreboldt

Bilentusiasten fra YouTube kanalen Kuffert og Kørehandsker

I den digitale tidsalder har internettet åbnet døre for en bred vifte af passioner og interesser. En af disse lidenskaber er bilkørsel, og en ny generation af bilentusiaster har indtaget YouTube med spændende bilanmeldelser og eventyr på fire hjul. En af de mest fremtrædende stemmer i denne online verden er Henrik Dreboldt, en bilentusiast med sin egen YouTube-kanal, der har fanget opmærksomheden hos tusindvis af seere.

Henrik Dreboldt, der er tidligere journalist på Berlingske har altid haft en lidenskab for biler. Han sprang ud i YouTube-verdenen med kanalen ”Kuffert og Kørehandsker”, hvilket også indeholder et univers med en fysisk bil årbog med samme navn. Henrik Dreboldt har evnen til at forklare komplekse bilfunktioner på en enkel og forståelig måde, hvilket gør hans anmeldelser tilgængelige for både erfarne bilentusiaster og nybegyndere.

Henrik Dreboldt, Kuffert og Kørehandsker

Vi har lavet et samarbejde med Henrik Dreboldt omkring hans videoer i de kommende måneder, hvor han matcher et outfit fra KAUFMANN med de biler han er ude og teste. Der er taget udgangspunkt i fire forskellige outfits fra KAUFMANNs brede udvalg under titlerne: Sporty & Tech, Klassisk dress-up, Hverdagssættet og Outdoor-sættet.

Sporty og Tech: Tekniske kvaliteter fra C.P. Company

C.P. Companys visuelle identitet og cutting-edge, italienske metervarer har i mere end 45 år gjort C.P. Company til en favorit blandt alle lige fra intellektuelle og kunstnere til musikere og sportsfolk; såvel udenfor, som i den ikoniske beklædnings fødeland, Italien.

Dette outfit består af en rullekrave i en blød og kraftig metervare, et par sorte cargopants med masser af flotte detaljer og til sidst en dunjakke fremstillet i en specialfremstillet uigennemsigtig nylon, der indkapsler 100% dun. To stiklommer med lynlås, logo applikation på venstre ærme, samt vindtæt, vandafvisende, og åndbar.

Henrik Dreboldt, Kuffert og Kørehandsker
Henrik Dreboldt, Kuffert og Kørehandsker

Klassisk dress up: Fokus på tidløs stil og kvalitet

I det klassiske outfit er der en elegant og formel skjorte fra Stenströms. Den er designet med cut-away krave og har et meget enkelt og elegant look. Til skjorten er der et grov-vævet silkeslips fra Nick Bronson, der giver outfittet kant og struktur.

Udover skjorten tilføjer en strikket cardigan fra Sand et stilfuld og tidløst look. Outfittet er en tilføjelse til garderoben, der både kan bruges til festlige lejligheder eller til de særlige hverdage. De ternede bukser og frakken er ligeledes fra Sand. Frakken er en klassisk uldfrakke, der aldrig går af mode. Den er lavet af uld og blødt kashmir og har en varm og behagelig pasform med et aftageligt, varmeisolerende, inder-stykke.

Henrik Dreboldt, Kuffert og Kørehandsker
Henrik Dreboldt, Kuffert og Kørehandsker

Hverdagssættet: Outfittet, der passer til ugens 7 dage

I hverdagssættet er der valgt et par BOSS jeans som passer til enhver garderobe. De er lavet af blød denim med en let stretch, der giver en behagelig pasform. Med sit enkle design er disse jeans perfekt til enhver lejlighed.

Skjorten og strikken er fra Polo Ralph Lauren. Strikken er lavet af en høj kvalitet uld, der gør den blød og behagelig at have på. Den er perfekt til at holde dig varm og stilfuld i de kølige måneder. Jakken er fra Parajumpers og er en hver mands eje grundet dens stilrene udseende.

Henrik Dreboldt, Kuffert og Kørehandsker
Henrik Dreboldt, Kuffert og Kørehandsker

Outdoor: Lang levetid under hårde forhold

I dette outfit er der nogle langtidsholdbare klassikere fra brandet Barbour. En flot ternet skjorte, en lækker quiltet vest, der kan bruges separat over en strik, eller som kan lynes sammen med den lækre voksede bomuldsjakke Ashby. Voksen på jakken gør, at den bliver mere modstandsdygtig overfor vand og vind og hjælper til at holde dig tør længere.

Prikken over i’et er Barlow flat cap, der er et must-have til dig, der ønsker et stilfuldt og tidløst look. Der er valgt et par jeans med et nedvasket look fra BOSS, der matcher perfekt til de army nuancer i varerne fra Barbour.

Henrik Dreboldt, Kuffert og Kørehandsker

For at se hvilke biler Henrik Dreboldt matcher med disse outfits, må du holde løbende øje på hans kanal ”Kuffert og Kørehandsker”.

Henrik Dreboldt beviser, at lidenskab, hårdt arbejde og engagement kan føre til succes, selv i en niche som bilanmeldelser på YouTube. Han fortsætter med at inspirere og underholde sit publikum med sin kærlighed til biler og hans evne til at formidle denne kærlighed på en autentisk og tilgængelig måde.

Så næste gang du overvejer at købe en ny bil eller bare ønsker at lære mere om forskellige biler, kan du tage et kig på Henrik Dreboldt’s YouTube-kanal, "Kuffert og Kørehandsker", og lade dig inspirere af hans lidenskab for firehjulede mesterværker.